Hier vindt u onze nieuwe benchmark apparaten.

Over de producten

Een wasechte innovatie.

VELE GOEDE IDEEËN BEPALEN EEN UNIEKE BENCHMARK.

De innovatieve Miele Professional-wasautomaten PERFORMANCE en PERFORMANCE PLUS met een beladingscapaciteit van 10 tot 20 kg bepalen tot nu toe ongeëvenaarde normen. Geef uzelf een schone voorsprong!

Hoe we geometrisch middelen sparen?

Innovatieve kuip
Door de nieuwe geometrie van de kuip worden middelen heel efficiënt ingezet. Dat heeft niet enkel talrijke voordelen voor het milieu, u profiteert ook van aanzienlijke kostenbesparingen door lage verbruikswaarden!

Minder water, minder stroom, minder kosten

Meer efficiëntie

De PERFORMANCE PLUS wasautomaten PW 811, PW 814 en PW 818 hebben in het programma "Bonte was 60 °C" tot 20 % minder water en 30 % minder energie nodig dan de vorige generatie! Dat heeft aanzienlijke besparingen en een heel korte terugverdientijd tot gevolg.

Hoe we het behoedzaam laten regenen?

SoftCare-trommel 2.0

Via de meneemribben wordt het textiel van bovenuit intensief en snel met water bevochtigd. Vanwege de honingraatstructuur van de gepatenteerde SoftCare-trommel 2.0 glijdt het wasgoed daarbij over een dun laagje water. Zorgzamer kunt u uw wasgoed niet behandelen!

Hoe we comfort met een druk op de knop creëren?

Automatisch deurslot, deur van 415 mm

Bij het exclusieve OneFingerTouch-deurslot is comfort een eenvoudige vingeroefening: licht indrukken volstaat om de ruime deur met een diameter van 415 mm te sluiten. Bij de start van het programma vergrendelt de deur automatisch en wordt na het einde van het programma opnieuw automatisch ontgrendeld. Heel eenvoudig en ergonomisch.

De kracht ligt in de rust

Efficiënt dempingssysteem

Het zeer efficiënte dempingssysteem met twee los van elkaar werkende veren en extra schokdempers minimaliseert ook bij hoge centrifugeertoerentallen de op de bodem inwerkende trillingen en zorgt ervoor dat de wasautomaat heel rustig draait.

HOE WE PERFORMANCE NAAR DE TOP BRENGEN?

De nieuwe wasautomaten staan voor professionele wasprestaties en efficiënte zuinigheid op het hoogste niveau.

Korte wasprogramma's

Met de PERFORMANCE PLUS kunnen met een wasprogramma van slechts 45 minuten in het programma "Bont 60 °C" met een warmwateraansluiting grote hoeveelheden wasgoed per werkdag gewassen worden.

Hoog centrifugeervermogen

De centrifugeerfase met een heel hoge g-factor doet het restvocht van het wasgoed tot een minimum dalen. Het kortere droogproces bespaart waardevolle energie.

DE TWEE BESTE IN HUN KLASSE VOOR ELKE OPDRACHT.

Hotels en restaurants

In de hotel- en restaurantsector hoort optimale reiniging en onderhoud van het wasgoed bij een optimale beleving. De PERFORMANCE en PERFORMANCE PLUS-wasautomaten weten raad met degelijk beddengoed, aangenaam zachte badstoffen of vlekkenvrij tafellinnen.

Zorgcentra en verpleeghuizen

De PERFORMANCE PLUS voldoet op indrukwekkende wijze aan de strenge hygiëne-eisen in zorgcentra en verpleeghuizen. Behalve de veilige desinfectie garanderen de wasautomaten ook een perfecte reiniging en onderhoud van wasgoed en serviesgoed.

Gebouwenreiniging


  

VOOR ALLE BRANCHES DE BESTE OPLOSSING.

Hier vindt u perfecte oplossingen voor uw branche.