Vertrouw dierbare spullen toe aan de nieuwe G 6000 EcoFlex-vaatwasser.

Glanzend schoon in slechts 58 minuten.
Miele. Voor alles waar je echt om geeft. 

Miele-afwastabletten voor één jaar afwassen cadeau!*

* Bij aankoop van een vaatwasser uit de G6000 EcoFlex-serie krijgt u een bon om 1 jaar gratis afwastabletten aan te vragen. Het eerste pakket met 20 UltraTabs Multi zit in uw toestel. Als u de code van uw bon ingeeft op onze website, ontvangt u een pakket met 14 verpakkingen UltraTabs Multi extra. U krijgt dus in totaal 300 tabs gratis. Actie van 01-04-2017 tot en met 30-09-2017.

Meer informatie

Scroll naar beneden voor meer info

Eenvoudig en snel

In het dagelijkse leven komt het vaak aan op de juiste timing. Dankzij QuickPowerWash is de afwas klaar in slechts 58 minuten. Perfect, want zo kunt u uw tijd optimaal gebruiken.

Nieuw: QuickPowerWash-technologie

Met het nieuwe afwasprogramma QuickPowerWash en de perfect daarop afgestemde Miele UltraTabs Multi die supersnel oplossen wordt uw vaat optimaal gereinigd en gedroogd. In zeer korte tijd en voor de beste reinigingsprestatie A.*

* Beste reinigingsklasse A in minder dan een uur samen met Miele UltraTabs Multi. Bevestigd door TÜV Rheinland: 'Het gemeten reinigingsresultaat van het programma QuickPowerWash samen met de Miele UltraTabs Multi van 1,14 komt overeen met reinigingsprestatieklasse A (referentiemachine getest met IEC reinigingsmiddel type B).'

Zeer veel comfort

Bij modellen met Knock2open opent de deur bijna automatisch. Dat ziet er dankzij het greeploze ontwerp zeer bijzonder uit. Klop tweemaal op de deur, en de vaatwasser gaat geheel automatisch open.

Vertrouw het toe aan Miele: in een Miele-vaatwasser wordt alles zeer behoedzaam gereinigd. Zelfs kwetsbaar vaatwerk blijft stevig op z'n plaats staan. Zo is bijvoorbeeld een favoriete drinkbeker weer snel beschikbaar. 

Optimale plaats voor uw bestek

Wilt u dat zelfs een grote garde en soeplepel perfect passen in de 3D-besteklade+? In de Miele G 6000 EcoFlex past alles perfect!

Zo flexibel als u wenst

U vult de vaatwasser zoals u zelf wilt: de flexibele rekuitvoering van de G 6000 EcoFlex biedt u daarvoor de perfecte ondersteuning.

Meer informatie tonen

Zo flexibel als u wenst

De rij neerklapbare spijlen in de besteklade of het in hoogte verstelbare bovenrek: elk stuk servies heeft z'n optimale plek. Zelfs uw favoriete serviesgoed kunt u toevertrouwen aan een Miele-vaatwasser.

Minder informatie tonen

Verbluffend schoon

Ook kwetsbare wijnglazen staan stabiel in de vaatwasser G 6000 EcoFlex.

Meer informatie tonen

Verbluffend schoon

Dat komt door de nieuwe in de hoogte verstelbare FlexCare-glazenhouders in het onderrek. Dit rek beschikt over zachte siliconen elementen waarin u de glazen veilig kunt plaatsen. De glazen stoten zo niet tegen elkaar aan en blijven daardoor mooi. Ook kopjes staan veilig op hun plaats. Noppen zorgen ervoor dat niets omvalt of wegglijdt.

Minder informatie tonen

Praktische markeringen

Wilt u ook graag een beetje hulp bij het plaatsen van het vaatwerk?

Meer informatie tonen

Praktische markeringen

Dankzij de gele FlexAssist-markeringen en de symbolen ziet u meteen waar u serviesgoed het beste kunt plaatsen. De gele markeringen geven aan welke elementen flexibel in te delen zijn. Zo vindt elk stuk servies de beste plaats in het rek.

Minder informatie tonen

Glanzend schoon in slechts 58 minuten

5 8 min

Beste reinigingsprestatie A in minder dan een uur met QuickPowerWash en UltraTabs Multi. Dit bevestigt TÜV Rheinland ook in het testrapport*.

* Bevestigd door TÜV Rheinland: 'Het gemeten reinigingsresultaat van het programma QuickPowerWash samen met de Miele UltraTabs Multi van 1,14 komt overeen met reinigingsprestatieklasse
A (referentiemachine getest met IEC reinigingsmiddel type B).'

Een enkele blik op de Miele@mobile-app is genoeg: zo weet u meteen wanneer de vaatwasser klaar is.

Dat gaat zeer snel

Alles onder controle

Of u nu een smartphone of een tablet gebruikt: met de Miele@mobile-app kunt u overal uw vaatwasser in de gaten houden. Dit kan bijvoorbeeld vanaf de bank of vanuit buitenshuis.

Meer informatie tonen

Alles onder controle

Bovendien kunt u via de app instructies geven. U kunt bijvoorbeeld heel gemakkelijk de status opvragen, de vaatwasser onderweg bedienen of afwastabs bestellen. Dat is handig voor het hele gezin.

Minder informatie tonen

Het laagste energieverbruik ooit

Met een energie-efficiëntie van A+++ -20%* is Miele onverslaanbaar wat betreft duurzaamheid en energieverbruik. U bespaart tevens elke dag opnieuw op het verbruik van afwasmiddel.

* 20% zuiniger dan de grenswaarde van energie-efficiëntieklasse A+++

Verfrissend schoon

Ook het waterverbruik van de Miele-vaatwasser is lager dan ooit tevoren.

Meer informatie tonen

Verfrissend schoon

Het vaatwerk wordt uitsluitend gespoeld met vers water. Al vanaf een verbruik van 6,5 liter wordt alles grondig en hygiënisch schoon.

Minder informatie tonen

Frisse lucht voor vaatwerk

Alles perfect droog: is het afwasprogramma klaar, dan gaat de deur geheel automatisch open en blijft op een kier open staan. Dat bevordert het droogproces.

Meer informatie tonen

Frisse lucht voor vaatwerk

Zo kan er frisse lucht bij het serviesgoed komen, zodat restvocht kan ontsnappen. De gepatenteerde AutoOpen-droging* is zelfs zeer geschikt voor glazen en kunststof servies, zodat u achteraf niet meer handmatig af te drogen.

* DE102007008950B4, EP2120671B1

Minder informatie tonen

Perfecte timing! Na slechts 58 minuten is alles weer schitterend schoon en klaar voor gebruik.

Miele.
Voor alles waar je echt om geeft.

Miele promoties

Ontdek al onze acties en promoties en bekijk de allernieuwste Miele-toestellen.

inspiredbymiele.be

Laat je inspireren of vraag advies aan onze klanten. Je vindt alles op www.inspiredbymiele.be !