Vertrouw op de robotstofzuiger Miele Scout RX2.

Het leven is te kort voor huishoudelijke taken.
Miele. Voor alles waar je echt om geeft.

Zeer bijzondere taakverdeling

Met de Miele Scout RX2 kunnen de huishoudelijke taken verdeeld worden. Als u 's ochtends uw woning verlaat, komt u 's avonds aan in een proper huis. In de tussentijd weet de Scout RX2 perfect wat hij moet doen. En u bent altijd onderweg. Met de mobiele app kan de robotstofzuiger zelfs vanop afstand bediend worden.

MobileControl

Grenzeloze toegang

De Scout RX2 kan thuis en onderweg eenvoudig via een smartphone of tablet bediend worden. Met behulp van de app ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie en bedieningsmogelijkheden.

Meer informatie

MobileControl

Grenzeloze toegang

Er wordt tijdens de rit een kaart gemaakt waarop de route gevolgd kan worden. Of u nu reinigingstijden wilt plannen of andere functies wilt gebruiken: dit gaat allemaal heel eenvoudig via de smartphone.
De bediening op afstand werkt door middel van een verbinding met de Miele Cloud-Server en een WLAN-thuisnetwerk, waarmee de Scout RX2 verbonden moet zijn.

Minder informatie

Home Vision*

Live van bij u thuis

Via de Home Vision-functie kan het beeld van de camera van de Scout RX2 direct en live doorgestuurd worden naar een mobiel toestel. Zo kunt u op elk moment en vanuit elke locatie zien of bij u thuis alles in orde is.

* Uitvoering is afhankelijk van het model. De overdrachtssnelheid is afhankelijk van de snelheid van uw internetaansluiting thuis en van uw toestel.

Meer informatie

Home Vision*

Live van bij u thuis

Het beeld van de camera wordt niet als video vastgelegd, maar eenmalig live overgebracht.
Veiligheid staat hierbij voorop, daarom wordt het beeld gecodeerd verstuurd. Bij het versturen worden de gegevens versleuteld en vervolgens pas weer bij de ontvanger gedecodeerd.

* Uitvoering is afhankelijk van het model. De overdrachtssnelheid is afhankelijk van de snelheid van uw internetaansluiting thuis en van uw toestel.

Minder informatie

Op een harde vloer of op tapijt: dankzij het vierfasige zuigsysteem zuigt de Scout RX2 alles op, tot de laatste kruimel.

Quattro Cleaning Power

Grondig maal vier

Dankzij het nieuwe Quattro Cleaning Power-zuigsysteem dat uit vier elementen bestaat, beschikt de Scout RX2 over een goede reinigingscapaciteit.

Meer informatie

Quattro Cleaning Power

Grondig maal vier

De roterende zijborstels verwijderen het vuil grondig bij zowel hoeken als randen en vegen betrouwbaar het vuil onder het toestel. Via de voorste zuigopening met borstelrol worden grove stofdeeltjes verwijderd. De resterende fijne stofdeeltjes worden met behulp van een hoge luchtstroom via de achterste zuigopening verwijderd. Dankzij het hoge toerental beschikt de motor over een zeer sterke zuigcapaciteit. Hij werkt daarbij bijzonder energie-efficiënt.

Minder informatie

Corner Brush

Reiniging tot diep in de hoeken

De zijborstels zijn aan roterende zij-armen bevestigd die zich over het gehele toestel strekken. Zo worden ook hoeken en randen zonder problemen gereinigd. Mocht de Scout RX2 een obstakel tegenkomen, dan worden de zijborstels heel eenvoudig teruggeschoven.

Altijd alles onder controle

De Scout RX2 is uitgerust met camera's en sensors en navigeert zelfstandig, automatisch en behoedzaam door de woning.

Stereo-camerasysteem

Beste oriëntatie

De Scout RX2 verkent zijn baan met behulp van beide camera's aan de voorzijde en registreert de ruimte vanuit verschillende invalshoeken.

Meer informatie

Stereo-camerasysteem

Beste oriëntatie

Dankzij het stereo-camerasysteem kan de Scout RX2 kamers en objecten driedimensioneel waarnemen en afstanden tot objecten berekenen. Met behulp van een constante lokalisatie van de objecten in de ruimte stelt het toestel koersafwijkingen vast en corrigeert het deze. Zelfs in complexe ruimtelijke omgevingen beweegt de Scout RX2 zich vastberaden en reinigt hij bijzonder betrouwbaar.

Minder informatie

3D Smart Navigation

Betere ruimteherkenning

Als we het systeem vergelijken met dat van robots met chaotische navigatie, wordt duidelijk waarom dat van de Scout RX2 veel beter is dan de andere systemen. Met de nieuwe 3D Smart Navigation wordt er systematisch door ruimtes gereden. Zo gaat hij vakkundig voorbij hindernissen en keert hij na de reiniging betrouwbaar terug naar het laadstation.

Meer informatie

3D Smart Navigation

Betere ruimteherkenning

Het geheim van de verbeterde navigatietechnologie is een combinatie tussen het stereo-camerasysteem, de hoeksensor, 10 infraroodsensors en een volwassen elektronica en software. Hierdoor kan er ook in het donker genavigeerd worden.

De eenvoudige robotstofzuigers kunnen de geometrie van de ruimte vaak niet herkennen. Ze bewegen blind door de ruimte en reinigen slechts gedeeltelijk.

Minder informatie

Meubelbescherming

Onderweg en denkend aan de toekomst

Om botsingen te voorkomen, tasten 7 infraroodsensoren aan de voorzijde en 3 infraroodsensoren onder het toestel de baan van de robotstofzuiger af - meubels en obstakels worden snel herkend en ontweken. De Scout heeft bovendien camera's aan de voorzijde die de afstanden tot voorwerpen in de buurt meten.

Meer informatie

Meubelbescherming

Onderweg en denkend aan de toekomst

Deze twee systemen samen zorgen ervoor dat er opmerkelijk minder sprake is van botsingen met meubilair. De 3 infraroodsensoren onder het toestel voorkomen op een betrouwbare manier dat het toestel bij traptreden van meer dan 4 cm naar beneden valt.

Minder informatie

De Scout RX2 reinigt de vloer helemaal zelf, en grondiger dan de meeste van zijn soortgenoten. Dankzij het intelligente systeem biedt hij een ondersteuning tot 120 minuten die u niet meer zal kunnen missen (uitvoering is afhankelijk van het model).

Slim en helemaal proper

Misschien is dit ook interessant voor u

Miele promoties

Ontdek al onze acties en promoties en bekijk de allernieuwste Miele-toestellen.

inspiredbymiele.be

Laat je inspireren of vraag advies aan onze klanten. Je vindt alles op www.inspiredbymiele.be !