Miele

InnovatieDe essentie van onze onderneming

Echte creativiteit komt pas tevoorschijn als je uit je comfortzone komt. Als je vraagt naar het waarom van het alledaagse, de norm van het reeds bewezene – dan lukt het je daar te komen waar voorheen nog niemand geweest is.

"Technologie schept mogelijkheden. Dat is echter slechts het begin."
Dr. Markus MieleDirecteur-aandeelhouder Miele

Wij zijn er trots op sinds 1899 als familiebedrijf pionierswerk in de productie van innovatieve toestellen voor bedrijven en voor u thuis te doen. Al meer dan 120 jaar staat ons bedrijf voor technologie die niet alleen nieuwe mogelijkheden schept: het scherpt en sterkt ook de zin voor de vreugde aan iets nieuws en zorgt voor constant nieuwe creativiteit. “Immer Besser” is ons motto, dat door de oprichters Carl Miele en Reinhard Zinkann is gevormd. En deze onophoudelijke drang om zich constant te verbeteren en producten naar een hoger niveau te tillen, is typerend voor Miele.

Een wereld van koken. Geheel zonder compromissen

Tijdens het koken komt het erop neer de vrijheid te hebben om zijn creativiteit grenzeloos vrij te kunnen maken. De passie zonder beperking te kunnen gebruiken. Met de nieuwe Generation 7000 levert ons innovatieteam inspiratie voor een creatieve keuken. Met een technologie zo uitstekend, dat het aanvoelt als magie.

"De toekomst van de keukentechniek ligt in de ondersteuning. De technologie wordt alleen gebruikt als u het nodig heeft, onafhankelijk van individuele voorkennis of kunnen."
Andreas EnslinHoofd Miele Design Center

Wij zijn geëngageerde ingenieurs en betrouwbare partners die toegankelijke technologie creëren, die altijd een stap vooruit is. De meer dan 350 keukentoestellen van het nieuwe assortiment leveren een hele wereld aan innovatie, die onnodige onderbrekingen elimineert. Meer dan ooit ligt de kookbeleving in uw hand – en u kunt buitengewone dingen scheppen.

De perfecte flow. Voor een bijzondere kookervaring

Voor ons is de perfecte flow een ongedwongen, soepele, geconcentreerde en harmonische status waarin iemand zich bevindt, wanneer alle bewuste handelingen vrij zijn van onnodige zaken of afleidingen. Als iets bijzonder soepel verloopt en je een wordt met je taak. En het zo aanvoelt alsof je een hoger niveau van vrijheid bereikt, waarop alles intuïtief en onderbewust verloopt.

"Een groot zwaartepunt is bij ons uitvinden hoe wij de technologie kunnen optimaliseren om het leven eenvoudiger en aangenamer te maken."
Dr. Reinhard ZinkannDirecteur-aandeelhouder Miele

Miele maakt het mogelijk zich op het koken te concentreren zonder door onnodige stappen te worden afgeleid. Elke taak kan intuïtief, gemakkelijk en comfortabel worden uitgevoerd, niets is meer ingewikkeld. U kunt helemaal vertrouwen op uw keukentoestellen – als een competente partner waarmee u zonder uitzondering perfecte resultaten behaalt.

Met de nieuwe Generation 7000 willen wij u technologie bieden die u ondersteunt. Voor een vlekkeloze kookbeleving waarbij het niet alleen om het resultaat gaat, maar ook om het plezier aan het proces zelf. Absolute consistentie, zorg en expertise op het gebied van design, constructie en gebruik maken daarbij het verschil.