Miele

#Life Beyond OrdinaryAlleen wanneer technologie zo intuïtief is, krijgt creativiteit echt vrij spel.

Wanneer je de grenzen van uitmuntendheid verlegt en alles om je heen vlekkeloos verloopt, bereik je deze speciale status. Dan ben je in de flow – en kun je je creativiteit de vrije loop laten.

De grenzen van het mogelijke te verleggen, dat is de uitdaging die ons motiveert nog meer te creëren en nog een stap verder te gaan. Omdat wij keukeninbouwtoestellen willen ontwikkelen die een revolutie in de kookkunst teweegbrengen. Keukeninbouwtoestellen die weten wat u wilt – voordat u het zelf weet.

"Als je vrijuit ideeën kunt uitproberen, zijn de mogelijkheden eindeloos."
Kyle ConnaughtonMet 3 Michelinsterren onderscheiden topkok

Een kunstenaar ontmoet drie topkoks

Om de meest baanbrekende invoering van keukeninbouwtoestellen in de geschiedenis van onze onderneming te vieren, hebben wij pioniers uit verschillende creatieve branches samengebracht: toonaangevende keukentechnologieën, drie van de meest gerenommeerde topkoks ter wereld en een unieke kunstenaar die innovatieve bloemsierkunst creëert. Met deze uitstekende creatieve samenwerking tonen wij onze pretentie steeds weer bijzondere dingen te willen scheppen op een volledig nieuwe manier.

Topkoks Gaggan Anand, Kyle Connaughton en Helena Rizzo zijn meermaals onderscheiden – met Michelinsterren of de eerste plaatsen in de lijst van “The World's 50 Best Restaurants”. Azuma Makoto is een unieke Japanse bloemenkunstenaar die wereldwijd bekend is om zijn adembenemende bloemensculpturen. Samen staan zij voor de taak uit te vinden naar welk niveau zij hun kookkunst met behulp van de nieuwe Miele Generation 7000-keukeninbouwtoestellen kunnen tillen.

"Ik heb zoiets nog nooit gedaan – en ik had het ook nooit voor mogelijk gehouden."
Gaggan AnandBeste restaurant van Azië 2015–2018

Van een gerecht dat kookt in vuur en ijs en een eetbare momentopname tot aan constructies die geïnspireerd zijn door de kracht van de natuur – de vier hebben met hun creaties kunst en kookkunst naar een hoger niveau getild.

De Generation 7000, ons meest intuïtieve assortiment aller tijden.

Ontdek de meest revolutionaire innovaties die wij ooit hebben ontwikkeld. Een oven die zonder hitte kan garen. Keukeninbouwtoestellen die u herkennen en interactie met u kunnen hebben. En slimme technologieën die het mogelijk maken dat de toestellen met elkaar verweven zijn. Het productdesign is niet alleen buitengewoon intuïtief, maar ligt ook op een bijzonder hoog esthetisch level.

Wij geloven stellig dat technologie creativiteit kan inspireren en naar een hoger niveau kan tillen. En wanneer dat gebeurt, je daarmee gewoon perfecte resultaten kunt behalen. Dat is de mate aan toewijding, enthousiasme en kwaliteit, die wij in al onze producten stoppen.