Miele

Generation 7000

Oven

DE OVEN VAN GENERATION 7000Ontwikkeld voor precieze prestaties

Geef perfectie een nieuwe betekenis.

De wereldwijd erkende topkok geniet van haar status als perfectioniste. De oven van Generation 7000 voldoet aan haar eisen – precisie in perfectie.

INNOVATION
DRAADLOZE SPIJZENTHERMOMETER
Gebakken met betrouwbare precisie

De draadloze spijzenthermometer bereidt uw eten op een unieke manier tot aan de gewenste kerntemperatuur – en schakelt dan automatisch uit.

INNOVATION
FOODVIEW
Verlies uw creatie niet uit het oog – waar u ook bent

De geïntegreerde camera levert u van minuut tot minuut hoogwaardige opnames van uw creatie op uw smartphone. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om de status van uw gerecht op elk moment te controleren.

INNOVATION
Profi-functie
Koken als een professional

Krijg een idee hoe topkoks het doen. Met sterke stoomstoten geeft de Profi-functie uw gebraad de juiste malsheid en uw brood de perfecte korst.

INNOVATION
TasteControl
Geen overgaar eten meer dat uw keuken verlaat

Met onze TasteControl-technologie hoort overgaar eten vanaf nu tot het verleden. Na een tijdgestuurde bereidingstijd koelt de ovenruimte meteen af – voor een perfecte bereiding van elke maaltijd.

Meer innovaties van Miele

Pyrolytische zelfreiniging

Met de pyrolytische zelfreiniging verhit u de ovenruimte op de hoogste stand, waardoor restanten tot as verbranden en daardoor moeiteloos kunnen worden verwijderd.

Snel opwarmen

Breng uw oven in een handomdraai van stilstand naar topprestatie – ideaal wanneer u snel iets wilt klaarmaken.

Temperatuur-precisie

Bereid uw maaltijd zoals u het wilt – niet anders. Het maakt niet uit op welke plaats u het in de ovenruimte zet, de temperatuur blijft overal gelijk.

“Er is niets mooiers dan een gerecht te serveren waarbij simpelweg alles klopt.”

HELENA RIZZO

Geef perfectie een nieuwe betekenis.

Ontdek de ovens van Generation 7000

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Met de Miele-nieuwsbrief ontvangt u nieuwe productinformatie uit de eerste hand – eerder dan anderen. Bovendien ontvangt u speciale aanbiedingen, inspiratie, receptideeën en nog veel meer.