Design voor de hoogste levenskwaliteit

Design draait volgens ons niet alleen om de buitenkant van een object, maar ook om de gebruiksbeleving. Het is vanuit die invalshoek dat we onze nieuwe inbouwtoestellen voor de keuken hebben ontwikkeld. Onze designers en ingenieurs zijn continu bezig met het verzamelen van kennis en inspiratie om zodoende altijd vooruit te lopen op de ontwikkelingen die plaatsvinden in de internationale markt.
ContourLine - krachtig en vertrouwd
ContourLine straalt kracht uit. De techniek achter de apparatuur is voelbaar. Professionaliteit en plezier in koken treden op de voorgrond. Vertrouwde elementen hebben een nieuwe interpretatie gekregen. Zo maakt de stevige greep deel uit van het solide frame van het front.U voelt de kwaliteit van het materiaal. De concreet doorgevoerde belijning van de apparaten zorgt voor duidelijkheid en maakt het mogelijk om materialen en functionele elementen op prachtige wijze te combineren.
PureLine - minimalistisch en rustgevend
PureLine staat voor uitgepuurd design.Deze toestellen gaan perfect op in een moderne keuken met een minimalistische look. De uitgestrekte glazen oppervlakken van PureLine geven de toestellen een rustige uitstraling. Kenmerkend voor deze toestellen zijn de horizontale roestvrijstalen elementen en de vrijwel zwevende greep, die contrasteert met het diepzwarte glas erachter.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld