Uiteenlopende toepassingen in perfectie

Miele-inbouwtoestellen zijn beschikbaar als solo-toestellen en als combinatietoestellen.
Een allround talent
Moderne ovens produceren tegenwoordig veel meer dan alleen maar veel hitte. Ze zijn zo doordacht dat voor elk voedingsmiddel de optimale bereidingswijze kan worden gekozen. Omdat elk voedingsmiddel z'n eigen specifieke eigenschappen heeft. De kookkunst bestaat eruit deze eigenschappen te kennen en ze tot hun recht te laten komen. Een ideale oven kan daarom alles: bakken, braden, koken, grillen.
Compact en krachtig
De compacte oven met magnetron combineert op intelligente wijze de voordelen van twee volwaardige apparaten in een 45 cm hoge nis. Het gaat hier om een oven met de meest uiteenlopende verwarmingsfuncties en tevens een robuuste magnetron. U kunt de oven- en microgolfovenfunctie afzonderlijk gebruiken door bijvoorbeeld met de oven brood of gebak te maken en met de microgolfoven snel een kop chocolademelk op te warmen.
Waarborg voor een gezonde bereiding
Niet voor niets wordt stomen steeds populairder in de keuken. De voordelen liggen immers voor de hand: Door te stomen worden de gerechten veilig bereid. De hete waterdamp omsluit het voedsel van alle zijden. Omdat het eten niet in het water ligt, wordt het niet wateriger. Het natuurlijke aroma van de levensmiddelen wordt er zelfs door versterkt. Kleur en belangrijke vitamines blijven behouden.
Perfect in combinaties
De stoomoven met oven van Miele laat niets te wensen over. Als volwaardige stoomoven biedt het alle voordelen die het ook als solo-apparaat heeft. Daarnaast is het ook een oven die is uitgerust met de verschillende programma's van een traditionele oven.
Voor de perfecte voorbereiding in een combinatietoestel zijn drie verschillende standen beschikbaar:
Altijd klaar voor gebruik
Voor iedereen die denkt dat magnetrons vooral dienen om iets te verwarmen of te ontdooien zal met de apparaten van Miele een heel nieuwe culinaire wereld opengaan. Een glas melk opwarmen, jam koken, chocolade smelten: dit alles en nog veel meer kunt u doen met de magnetron als solo-apparaat. Apparaten met een ingebouwde kwartsgrill kunnen gerechten na het koken ook nog eens extra afbakken. Maar ook bakken en braden is mogelijk met een microgolfoven.
Gegarandeerd gezond en snel gemaakt
De wereldprimeur bij Miele: de stoomoven met magnetron. Stomen, koken en verwarmen in één toestel in een nis van 45 cm hoog.
De ideale aanvulling
In de verwarmde laden van Miele kunt u kopjes, borden en serviesgoed voorverwarmen. U kunt er ook bereide gerechten in warmhouden. Deze veelzijdige verwarmde lade is de perfecte aanvulling op oven, stoomoven, microgolfoven en natuurlijk de combinatietoestellen van Miele.
De ideale hulp in uw keuken
U kunt de gourmet-warmhoudlade van Miele in uw keuken gebruiken voor de meest uiteenlopende taken. In de warmhoudladen kunt u niet alleen servies verwarmen en gerechten warmhouden, maar u kunt de warmhoudlade ook gebruiken als een extra kooktoestel.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld