Intuïtieve bediening maakt koken eenvoudig

SmartSelect White 
Vermogensstanden en tijden kunt u opvallend simpel en snel instellen met SmartSelect. Het aflezen wordt nog comfortabeler door de witte en zeer contrasterende weergave. Kookplaten met de SmartSelect White-bediening bieden u bovendien dezelfde comforteigenschappen als SmartSelect, zoals de eenvoudig te gebruiken tijdselectie. 
SmartSelect 
Vermogensstanden en tijden kunt u opvallend simpel en snel instellen met SmartSelect. Elke kookzone wordt bediend met een geel oplichtende getallenrij, die vanuit iedere hoek leesbaar is. De Timer stelt u met SmartSelect voelbaar comfortabeler in, aangezien kookwekkers en automatisch uitschakelen apart kunnen worden uitgekozen. 
ComfortSelect 
Uw commandocentrum bij het koken: met een centrale getallenreeks bedient u alle kookzones en vermogensstanden. Alle extra functies zijn boven de getallenreeks geplaatst en kunnen daardoor gemakkelijk worden gebruikt. Hier stelt u ook heel eenvoudig en snel de timertijden in.
EasySelect 
Concentreer u op wat echt belangrijk is: EasySelect regelt alle kookzones en vermogensstanden via een centrale getallenreeks. De bediening concentreert zich daarbij op de belangrijkste functies. 
Knopbediening 
U kunt bij de knopbediening vermogensstanden en tijden snel en intuïtief instellen. Er is een aparte knop voor elke kookzone, waarmee deze direct kan worden ingesteld. 
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld