Hoe wilt u het toestel bedienen?

M Touch S
Aanraakbediening: met M Touch S scrolt en veegt u door de menu's en selecteert u programma's via een pictogram, net als op uw smartphone. In het Volltouch-display worden alle menu's overzichtelijk weergegeven. Dat betekent niet alleen een kinderlijk eenvoudige bediening voor u. Dankzij het licht gekantelde display kan de weergave heel eenvoudig worden afgelezen. En: het paneel met display kan heel eenvoudig worden gereinigd.
Sensortoetsen
Bij de programmakeuze via de sensortoetsen wordt een breed scala aan direct selecteerbare programma's overzichtelijk op het paneel aangeboden. Programmanamen en overige inhoud worden weergegeven via het eenregelige TFT-tekstdisplay.
Design
Het moderne uiterlijk in de combinatie obsidiaanzwart met hoogwaardig roestvrij staal zorgt voor bijzondere accenten en optimale integratie in de keuken. Afhankelijk van het model kunt u voor het complete front ook de kleur briljantwit kiezen.
M Touch Vi
Ons nieuwe M Touch Vi-display staat voor optimaal comfort: u kiest programma's door ze aan te raken of erover te vegen op het grote TFT-display; zo comfortabel gaat het bij geen enkele andere volledig geïntegreerde vaatwasser.
TFT-display
Programma's en opties kiest of wijzigt u snel en eenvoudig direct door aanraking van de symbolen op het bedieningspaneel. Een groot aantal programma's kan direct worden gekozen en aangestuurd. Op het eenregelige TFT-tekstdisplay is het aflezen van de weergave heel comfortabel. Het bedieningspaneel is, afhankelijk van het model, verkrijgbaar met verlicht Miele-logo.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld