Hoe wilt u uw toestel opstellen?

We presenteren voor u de mogelijke opstellingen als u kiest voor een combinatie van wasmachine en droogkast.
Was/droogzuil
Als er niet voldoende ruimte is voor een opstelling naast elkaar, kunnen de meeste Miele-wasmachines en -drogers ook op elkaar worden geplaatst. Bij deze oplossing staat de wasmachine altijd onder. Miele heeft diverse montagesets om de toestellen stabiel met elkaar te verbinden. Enkele, bijvoorbeeld bijvoorbeeld de WTV 511, zijn voorzien van een praktisch uitschuifbaar werkblad. Hierin kunnen bijvoorbeeld toebehoren worden opgeborgen, of kan de wasmand op het werkblad worden geplaatst voor het comfortabel in- en uitruimen van de droger.
Side-by-Side
Miele-wasmachines en droogkasten passen technisch en optisch perfect bij elkaar. Zo kunt u de twee apparaten naast elkaar plaatsen en het gewassen textiel gemakkelijk in de droger laden. Ergonomisch gunstig is de ChromeEdition met schuingeplaatst bedieningspaneel. Het voetstuk WTS 510 (accessoire) zorgt voor een praktische opbergruimte onder het apparaat - én een comfortabele werkhoogte.
Opstellen met sokkel
Met de sokkel (WTS 510) verhoogt u uw toestel met ongeveer 30 cm en brengt u het naar een comfortabele werkhoogte. De bediening wordt daardoor ergonomisch en comfortabeler. Tegelijkertijd biedt de sokkel opbergruimte, bijvoorbeeld voor een wasmiddel of een waszak, zodat u alles snel bij de hand kunt hebben en ze net zo snel kunt opruimen.
Onderschuifbaar
Alle Miele-voorladers kunnen onder een werkblad met een nishoogte van ten minste 85 cm worden geschoven. Het bovenblad wordt bij deze oplossing niet losgehaald.
Geschikt voor onderbouw
De Miele-toestellen van de ChromeEdition, de series W 3000, W 5000 en T 8000 met recht bedieningspaneel zijn geschikt voor onderbouw. Als het bovenblad wordt vervangen door een onderbouwset, passen deze apparaten bijvoorbeeld onder een werkblad met een nishoogte van 82 cm.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld
FR NL