Dat kan alleen een Miele

Ons wasbehandelingssysteem houdt rekening met het gehele proces van het wassen via het drogen tot het strijken. Zelfs de speciale reinigingsproducten van Miele zijn in onze eigen laboratoria ontwikkeld en zijn perfect afgestemd op onze toestellen.
De ideale combinatie
Miele-wasmachines en -drogers zijn bovendien perfect op elkaar afgestemd. Bij elke wasmachine vindt u een bijpassende droger. Daarmee bereikt u de beste reinigingsresultaten bij de optimale behandeling van uw textiel.
Perfecte wasresultaten
Pas bij het strijken krijgt een kledingstuk zijn 'Finishing touch' door de bijkomende mechanische en thermische afwerking. Met het Miele-stoomstrijksysteem FashionMaster en de Miele-strijkmachines strijkt u zeer eenvoudig, comfortabel, snel en effectief.
Gewoon perfecte resultaten
Niet elk in de handel gebruikelijk middel reinigt in alle machines even goed. Daarom hebben wij in samenwerking met geselecteerde leveranciers in onze eigen laboratoria de Miele reinigingsproducten ontwikkeld. De recepturen zijn perfect afgestemd op de wasmachines en drogers van Miele. Zo maakt u bij een zo laag mogelijke dosering optimaal gebruik van het prestatievermogen van uw apparaten van Miele en beschermt u bovendien het milieu.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld