Welk soort toestel wilt u?

De modellen Miele-wasmachines
Voorlader
Deze wasmachines kunnen heel comfortabel van voren worden gevuld en bediend. Door de vele verschillende mogelijkheden (op elkaar, onderbouw enz.) kunnen deze apparaten veelzijdig worden geplaatst.
Bovenlader
Deze compacte apparaten hebben maar weinig ruimte nodig. Door de bediening van bovenaf hebt u met dit apparaat meer bewegingsvrijheid.
Wasdrogers
Dit toestel combineert een hoogwaardig uitgevoerde voorlader met een condensdroogkast. Ideaal voor mensen met hoge eisen, maar weinig plaats.
De droogsystemen van Miele
Warmtepompdroogautomaat
De bijzonder zuinige droogautomaten met warmtepomptechnologie van Miele bieden hetzelfde comfort en dezelfde flexibiliteit als conventionele condensdroogkasten, maar verbruiken tot 50% minder energie.
Condensdroogautomaat
De condensdroogkast kan flexibel worden opgesteld, omdat u voor de aansluiting alleen maar een stopcontact nodig hebt. De vochtige lucht wordt niet naar buiten afgevoerd, maar in een gesloten luchtcircuit afgekoeld, waardoor het vocht condenseert.
Droogautomaat met afvoer
De luchtafvoerdroogkast droogt het wasgoed snel. De vochtige lucht wordt door een luchtafvoerslang naar buiten afgevoerd.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld
FR NL