Hoe wilt u uw toestel opstellen?

Was/droogzuil
Als er niet voldoende ruimte is voor een opstelling naast elkaar, kunnen de meeste wasmachines en droogkasten van Miele plaatsbesparend op elkaar worden geplaatst. Bij deze oplossing staat de wasmachine altijd onderaan.
Side-by-Side
De wasmachines en droogkasten van Miele passen zowel technisch als optisch perfect bij elkaar. Zo kunt u de twee toestellen naast elkaar plaatsen en het gewassen textiel gemakkelijk in de droogkast laden. De ChromeEdition met schuingeplaatst bedieningspaneel is ergonomisch gunstig.
Onderschuifbaar
Alle Miele-voorladers kunnen onder een werkblad met een nishoogte van ten minste 85 cm worden geschoven. Het bovenblad wordt bij deze oplossing niet losgehaald. Vooral de toestellen van de W1 ChromeEdition met recht bedieningspaneel zijn hier geschikt.
Geschikt voor onderbouw
De Miele-toestellen van de ChromeEdition met recht bedieningspaneel zijn geschikt voor onderbouw als de inbouwhoogte onder het werkblad 82 tot 85 cm bedraagt. In dit geval wordt het bovenblad vervangen door een onderbouwset (bijv. UBS W 1/G of UBS T1/G).
Opstellen met sokkel
Met de sokkel (WTS 510) verhoogt u uw toestel met ongeveer 30 cm en brengt u het naar een comfortabele werkhoogte. De bediening wordt daardoor ergonomisch en comfortabeler. Tegelijkertijd biedt de sokkel opbergruimte, bijvoorbeeld voor een wasmiddel of een waszak, zodat u alles snel bij de hand kunt hebben en ze net zo snel kunt opruimen.
Als u voor een droogkast op onze productpagina's hebt gekozen, worden u met een klik op het tabblad “passende producten” de optimaal bijbehorende wasmachines getoond.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld