Voor elke werksituatie de juiste positie

DA 6890 Levantar
In vorm en functie een hoogtepunt onder de dampkappen, dat in elke keuken kan worden ingebouwd. Met een lichte druk op de knop opent en activeert u de Downdraft-afzuigkap. Kookdampen en geurtjes worden direct weggezogen. Als u de afzuigkap niet meer nodig hebt, kunt u deze met een lichte druk op de knop weer terugtrekken in het werkblad.
DA 3668/DA 3698
Geef uw keuken meer uitstraling met een vlakschermdampkap DA 36x0 van Miele. Door de buitengewone uitvoering straalt uw keuken iets unieks uit. De extreem vlakke dampkap kan handmatig of op afstand worden geactiveerd; kookluchtjes worden krachtig afgezogen. Bent u klaar met koken, dan verdwijnt de kap weer onder het bovenkastje. Uitgeschakeld is de dampkap niet meer te zien.
DA 4208 V D/DA 4248 V D Puristic Varia
Met de in hoogte verstelbare Varia-dampkap lost Miele een bekend probleem op: als de kap te hoog hangt, is het afzuigvermogen niet optimaal. Als de kap te laag hangt, heeft men geen goed zicht op de kookplaat en wordt de uitstraling van de keuken negatief beïnvloed. Een Varia-dampkap van Miele schuift met een druk op de knop maximaal 30 cm omhoog of omlaag. Zo kan deze op een ergonomisch juiste manier aan uw lichaamslengte worden aangepast. En u heeft steeds een goed zich op de kookplaat en de omgeving.
DA 7378 D Aura 4.0 Ambient
Als de Miele eilanddampkap Auro 4.0 Ambient is uitgeschakeld, bevinden de vleugels zich strak tegen de ronde dampkap. Als u de kap inschakelt, worden de vleugels automatisch geopend en vormen een elegante, ovale vorm. Hierdoor wordt het opvangvermogen binnenin vergroot en kunnen er nog meer kookdampen worden opgenomen.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld