Voor elke inbouwsituatie de juiste oplossing

Telescopische dampkappen
Het hoogtepunt voor minimalisten: Telescopische dampkappen van Miele kunnen onzichtbaar worden ingebouwd in de bovenkast. Is het apparaat ingeschakeld, dan is alleen een smalle roestvrijstalen strook zichtbaar. De oplossing bij uitstek voor ingetogen keukens. Het vlakke, uittrekbare wasemscherm zuigt op hoog vermogen alle kookluchtjes weg. Bovendien is in de bovenkast boven de afzuigkap zelfs nog ruimte voor bijvoorbeeld een kruidenrek.
Onderbouwdampkappen
Als u geen opbergruimte wilt missen, dan is een onderbouwdampkap van Miele dé ruimtebesparende oplossing. De dampkap is compact en krachtig en kan onder een bovenkast maar ook vrij aan de muur worden aangebracht. Ideaal voor kleine keukens.
Universele afzuigkap
Apart keukenontwerp – bijvoorbeeld met een markante afvoerschacht – kan met behulp van ventilatiemodules worden uitgevoerd. Deze uitvoering biedt u bij het inrichten van uw keuken ongekend veel vrijheid. Ideaal voor een ambachtelijk gemaakte, unieke schouw of schoorsteen. Laat uw ideeën de vrije loop!
Tussenbouwdampkappen
Wie het liefste helemaal geen dampkap wil kunnen zien, kiest het beste voor een integreerbare dampkap. Deze dampkap verdwijnt onopvallend tussen een rij bovenkasten, nadat ze is voorzien van eenzelfde paneel als de keukenkastjes. Als het paneel is dichtgeschoven, is de dampkap onzichtbaar; het keukenfront oogt ingetogen en vormt een eenheid.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld