Topdesign en techniek in groot formaat

Met de ontwikkeling van de royale MasterCool-inbouwtoestellen is Miele opnieuw baanbrekend. De combinatie van hoogwaardig design, fascinerende innovaties en een onnavolgbaar comfort zorgt voor toestellen van topklasse. Geniet op geheel nieuwe wijze van MasterCool en het ongekende comfort. Er staat u een grote verscheidenheid aan toestellen in verschillende breedtes om zelf te combineren tot uw beschikking, van koelkasten tot wijnklimaatkasten.
Indrukwekkend uiterlijk
Alleen al bij de indrukwekkende aanblik van de MasterCool-toestellen is merkbaar met welke precisie en toewijding hier de diverse materialen werden gekozen en verwerkt. Een grenzeloze liefde voor detail die weerspiegeld wordt in het onnavolgbare uiterlijk.
Ongeëvenaarde kwaliteit
Met perfectie en precisie ontstaat de allerhoogste kwaliteit. Dat begint met het selecteren van de juiste materialen. Hoogwaardige glazen plateaus, krasvaste kunststof en omlijstingen van massief aluminium waarborgen de eersteklas kwaliteit. Kennis en ervaring zijn allebei een onmisbare leidraad op weg naar producten van topklasse.
Volmaakt design
Door de unieke uitvoering van de binnenruimte wordt aan alle wensen voldaan. De horizontale belijning onderstreept het ingetogen design. De gladde, witgelakte wanden van de binnenruimte zijn eenvoudig schoon te maken en benadrukken de perfecte, niet-reflecterende verlichting van het apparaat.
Maximaal comfort
MasterCool-apparaten bieden u dag in, dag uit maximaal comfort én optimale mogelijkheden voor het bewaren van levensmiddelen, een ijs- en watervoorziening, het briljante lichtsysteem en snelle bediening. MasterCool-apparaten voldoen op alle gebieden aan de hoogste eisen.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld
FR NL