Welk soort toestel wilt u?

De speciale kenmerken van Miele-toestellen inspireren u om elk levensmiddel onder optimale omstandigheden vers te bewaren of in te vriezen. Van de inbouwtoestellen tot aan de vrijstaande modellen of toestellen van de Extra-Klasse, de Miele-toestellen leveren een comfortabele bijdrage aan een gezond en modern leven.
Koelkasten
Voor het efficiënt en georganiseerd vers houden van uw levensmiddelen. De doordachte PerfectFresh-lades staan garant voor een optimale versheid. Kies uit de indrukwekkende hoeveelheid verschillende modellen 'uw Miele': De vrijstaande toestellen zijn beschikbaar in een hoogte van 85 cm tot 185 cm, de inbouwtoestellen van 72 cm tot 178 cm.
Koel-diepvriescombinaties
Deze toestellen beschikken over een ruim koelgedeelte en een diepvriesgedeelte die u met een aparte deur kunt openen. De koel-vriescombinatie van Miele combineert het comfortabel en veilig bewaren van zowel verse levensmiddelen - zeker met PerfectFresh en PerfectFresh Pro - als van diepgevroren producten.
Diepvrieskasten
Snel en efficiënt invriezen met een overzichtelijke indeling en functionaliteit. Miele-diepvriezers kunnen als afzonderlijk toestel worden gebruikt, maar ook uitstekend worden gecombineerd met een bijpassende Miele-koelkast. Het design fascineert door de ingetogen, tijdloze stijl. puristische, tijdloze stijl. Ook met de innovatieve kenmerken overtuigt het apparaat, bijvoorbeeld door het eersteklas diepvriesvermogen tot -26 °C.
Wijnklimaatkasten
De ideale manier voor het bewaren van uw waardevolle wijnen – met verschillende, afzonderlijk regelbare temperatuurzones, bijvoorbeeld voor witte en rode wijnen. Wijnklimaatkasten van Miele zijn niet enkel een professioneel equipment voor wijnliefhebbers, maar ook een representatief designobject voor uw woning.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld