Hoe wilt u uw toestel opstellen? 

Vrijstaand, geïntegreerd of onderbouwd? Hoe wilt u uw toestel opstellen? Met Miele kunt u alle kanten uit. Zoek de perfecte koelkast, voor het hoogste comfort en een perfect harmonieus ontwerp van uw keuken. 
Inbouwtoestellen 
Inbouwtoestellen kunnen worden uitgerust met het meubelfront van uw keuken of met een roestvrijstalen front van Miele, zodat deze perfect passen bij het ontwerp van uw keuken. Miele inbouwkoeltoestellen bieden een uitgebreide keuze voor wat betreft verschillende nishoogten en individuele wensen voor de uitrusting in het toestel, natuurlijk in de gebruikelijke Miele kwaliteit.
MasterCool 
De ingebouwde toestellen van de MasterCool-serie zijn de combinatie van de perfecte integratie in uw keukenomgeving en het maximale volume. Verschillende combinatie-opties maken ook individuele totaaloplossingen mogelijk – met de hoogste normen op het gebied van materialen, ontwerp en kwaliteit. 
Vrijstaande toestellen 
Naast het aspect van design bieden vrijstaande toestellen o.a. het voordeel dat u het toestel bij een verhuizing kunt meeverhuizen en in een nieuwe keuken weer kunt opstellen. Naast een ruime variatie aan oppervlakken bieden we een hoogwaardige en comfortabele inrichting, van klassiek witte tot moderne fronten in glas en roestvrij staal.
Wijnklimaatkasten 
De ideale manier voor het bewaren van uw waardevolle wijnen – met verschillende, afzonderlijk regelbare temperatuurzones, bijvoorbeeld voor witte en rode wijnen. Wijnklimaatkasten van Miele zijn niet enkel professionele toestellen voor wijnliefhebbers, maar ook een representatief designobject voor uw woning. 
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld
FR NL