Welk vershoudsysteem wilt u?

Verse levensmiddelen vormen de basis van een gezonde voeding. U consumeert fruit en groenten best als ze vers van de markt komen. Maar wie slaagt erin om elke dag opnieuw alle ingrediënten vers in te kopen? Niet alleen de kwaliteit van de aangeschafte levensmiddelen, maar ook de correcte bewaring is belangrijk. Dit bepaalt hoe vers, smakelijk en gezond een product bij het bereiden nog is. De oplossing: PerfectFresh Pro, PerfectFresh, MasterFresh en DailyFresh.
PerfectFresh Pro
Levensmiddelen blijven tot 5 keer langer vers. In het automatisch geregelde temperatuurbereik tussen 0  °C en +3  °C zijn vlees, vis en vele melkproducten tot 3 keer langer houdbaar. Fruit en groenten blijven zelf tot 5 keer langer vers - dankzij de geoptimaliseerde vochtregeling op de lade. Voor een perfect overzicht is er ook een heldere ledverlichting geïntegreerd. Dat maakt van PerfectFresh Pro de beste vershoudzone van Miele.
Met PerfectFresh blijven levensmiddelen tot 3 keer langer vers. Het temperatuurbereik tussen 0  °C en +3  °C biedt ideale omstandigheden voor een duidelijk langere houdbaarheid van vlees, vis en talrijke melkproducten. Fruit en groenten kunnen door de hoge luchtvochtigheid in het vochtige vak in een optimaal klimaat worden bewaard. Vitale stoffen, smaak en uiterlijk blijven lang behouden, voor extra genot.
In de ruime schuiflade van het koelgedeelte is plaats voor veel levensmiddelen. Door de verstelbare opening op de lade blijft het vocht beter behouden. Daardoor blijven fruit en groenten merkbaar langer vers en knapperig.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld