Welk diepvriessysteem wilt u?

Voor langdurige bewaring en het aanleggen van voedselvoorraden is invriezen de beste keuze voor u. Zo blijven vitale stoffen en smaak lang bewaard en zijn producten altijd makkelijk te bereiken. En dankzij de moderne diepvriestechnologie kunt u de lage temperaturen betrouwbaar en gemakkelijk regelen op koeltoestellen van Miele, voor optimale resultaten en maximaal genot.
NoFrost
Met het NoFrost-systeem hoeft u uw Miele-koeltoestel nooit meer te ontdooien. De circulatiekoeling verdeelt de koude, droge lucht gelijkmatig, zodat er zich in de binnenruimte geen ijs kan vormen. Bovendien is er geen ijsvorming op uw diepvriesproducten en kunt u de laden steeds zonder storende ijslaag gemakkelijk openen en sluiten. NoFrost biedt maximaal comfort bij het invriezen en maakt definitief komaf met een lastige ontdooiing.
DuplexCool
Twee afzonderlijk regelbare koelcircuits voor het koel- en diepvriesdeel zorgen voor een optimale koeling. Bovendien is er geen luchtuitwisseling tussen beide onderdelen. Daardoor drogen levensmiddelen in het koelgedeelte niet uit en worden de geuren van bijv. vis, uien of kaas niet overgedragen op levensmiddelen in het diepvriesdeel.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld