Voor elke voorkeur het passende toestel

Perfect geïntegreerd 
Zorg voor een homogene uitstraling van uw keuken: de Miele-koffiemachine kan perfect worden ingebouwd in een nis van 45 cm hoog. Dit kunt u met verdere inbouwtoestellen combineren – verticaal of horizontaal – om een geheel te creëren. Zo maakt u bovendien optimaal gebruik van de ruimte in uw keuken. Het inbouwtoestel is bovendien optioneel met een verswatertoevoer beschikbaar. Dat is bijzonder handig, want uw Miele-toestel is hierdoor altijd klaar voor gebruik. Aangezien de koffiemachine direct toegang heeft tot vers water, hoeft u de watertank niet meer handmatig bij te vullen. Dit bespaart tijd en zorgt voor extra comfort.
Genieten van koffie waar u maar wilt 
Praktisch en flexibel: de vrijstaande Miele-toestellen kunt u overal in uw keuken plaatsen, maar ook in de woonkamer of in de veranda. Overal waar u wilt genieten van heerlijk ruikende koffie. Bovendien kunt u kiezen tussen de puristische CM7-serie met CM-Touch-bediening en de compacte CM6- en CM5-toestellen met DirectSensor-bediening. 
Geraffineerd in uitstraling en functie 
Onze bewezen M Touch-technologie is een maatstaf voor de snelste en makkelijkste bediening: de besturing gaat snel en intuïtief via direct toetsen of vegen op de touchdisplay. Vele functies kunnen worden geselecteerd door ze met één vinger aan te raken. Tekst en symbolen worden steeds optimaal weergegeven.
Directkeuze, simpel en intuïtief 
Kies uw drank naar wens met een enkele aanraking. De TFT-display met hoge resolutie zorgt voor intuïtieve en comfortabele bediening. Verdere keuzemogelijkheden en instellingen vindt u op het toetsenbord onder de display. De TFT-display met hoge resolutie zorgt voor intuïtieve en comfortabele bediening.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld