Beste toestelhygiëne – volledig automatisch

Comfortabel en innovatief: dankzij de gepatenteerde* AutoDescale-functie wordt uw toestel nu automatisch ontkalkt. Kies hiervoor simpelweg een passende tijdsduur van twee uur. Afzettingen en kalk worden dan automatisch en effectief verwijderd – zo bespaart u tijd en geniet van maximaal comfort.
Ook de schoonmaak neemt uw toestel u vanaf nu uit handen: melk- en koffiereservoirs worden dankzij AutoClean automatisch gereinigd. Daardoor is uw toestel altijd optimaal beschermd en hygiënisch schoon. Ook de functies ComfortClean en EasyClean nemen u werk uit handen: veel componenten van uw koffiemachine zijn uitneembaar en kunnen in de vaatwasser worden schoongemaakt. 
Zonder moeite vrij van vuil en kalk: zodat u uw tijd optimaal kunt benutten, zorgt Miele voor de reiniging en ontkalking van uw koffiemachine. Dankzij AutoCleaner worden melk- en koffiereservoirs automatisch gereinigd en ontvet, voor een altijd schone koffiemachine. Ook tijdrovend ontkalken wordt bijna volledig overbodig: de gepatenteerde* AutoDescale-functie zorgt voor een automatische ontkalking van uw toestel. 
Patent: EP 2705783 B1, US 201400060338 A1Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld