Wereldwijd meer dan 60* keer als beste getest

Miele-toestellen bewijzen hun hoge kwaliteit niet alleen tijdens onze strenge, interne kwaliteitscontroles. Ook in onafhankelijke producttests wordt de kwaliteit en betrouwbaarheid van Miele-toestellen altijd weer lovend aangeprezen. Alleen al sinds 2005 werden Miele-stofzuigers bij vergelijktests over de hele wereld meer dan 60 keer als testwinnaar* uitgeroepen.
Efficiënt energie besparen
In internationale tests bijzonder succesvol: de Miele EcoLine-sledestofzuigers. Met deze innovatieve apparaten bewijst Miele dat voor een goede reiniging niet per se een hoog wattage nodig is. De EcoLine-modellen van Miele combineren uitstekende reinigingsprestaties met een zeer hoge energie-efficiëntie - zo bespaart u op lange termijn energie en geld.
Elk vlaggetje is een geslaagde test : alleen al in Europa kwam Miele sinds 2005 al meer dan 50 keer als beste uit de test voor vloerverzorgingstoestellen. Daarbij komen de succesvolle testen die buiten de Europese grenzen zijn behaald, bijvoorbeeld in Australië, Nieuw-Zeeland, Hongkong en Canada. Miele kwaliteit overtuigt deskundigen en gebruikers over de hele wereld.
Een gedetailleerd overzicht van de beoordelingen van Miele wat betreft vloerverzorging vindt u op www.miele.be.Een gedetailleerd overzicht van de beoordelingen van Miele wat betreft vloerverzorging vindt u op www.miele.be.Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld