Hoogste Miele-kwaliteit voor een lange levensduur

Dagelijks gebruik is niet zo zwaar als de producttest van Miele. Voordat Miele-stofzuigers in productie gaan, moeten ze in onze testlaboratoria zware duurzaamheidstests doorstaan.
De slangtest: belastbaar.
Miele-zuigslangen worden in het laboratorium 120.000 keer gedraaid, gebogen en gestrekt met een last van 5 kg. U kunt uw Miele-stofzuiger dus onbezorgd achter u aan trekken.
Duurtest van de motor: onvermoeibaar.
We verlangen van onze stofzuigers uitstekende prestaties van de eerste tot de laatste dag. In een intensieve duurtest met constant in- en uitschakelen moeten Miele-motoren aantonen dat ze in goede conditie zijn.
Deurpost- en drempeltest: robuust.
Tijdens gebruik moet een Miele-stofzuiger veel drempels en botsingen doorstaan - en in deze test maar liefst 16.500 keer achter elkaar. De behuizing en zwenkwielen van Miele tonen hun belastbaarheid aan.
De snoeroproltest: betrouwbaar.
Miele-snoeren worden meer dan 10.000 keer afgerold en weer opgerold. Dan zijn we pas tevreden en zeker dat ook bij u thuis alles perfect functioneert.
Test van de zuigmond: onverslijtbaar.
Een Miele zuigmond moet 1.000 km afleggen op verschillende soorten vloerbedekking – dat is van Berlijn naar Parijs. Hierbij wordt meer dan 40.000 keer over een met tapijt beklede drempel gereden.
Test van de handgreep: onbuigzaam.
De handgrepen van Miele-stofzuigers worden verzwaard met een gewicht van 5 kg en 120.000 keer omhoog- en omlaaggebracht. De constante hefboomkrachten moet de handgreep onbeschadigd doorstaan.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld