Hoe schoon moet het zijn om je lekker te voelen?

De passende stofzak? Heel eenvoudig.
Het is vaak niet gemakkelijk om de juiste stofzak te vinden voor een stofzuiger. Bij Miele wel. De kleur van de originele HyClean-stofzak correspondeert met de houder.
Zuigkracht op het hoogste niveau
Dankzij de fijn afgestemde filterlagen blijft de Miele HyClean-stofzuigerzak ook luchtdoorlatend als de vulling toeneemt. Op het apparaat wordt aangegeven wanneer de stofzak vol of het uitblaasfilter verzadigd is. Zo geniet u na vervanging weer van dezelfde hoge zuigkracht, reinigingsprestaties en hygiëne als op de eerste dag.
HyClean 3D Efficiency
De nieuwe stofzakken bieden de hoogste efficiëntie, ook bij stofzuigen op laag vermogen, dankzij het SoftStructure-oppervlak met lage luchtweerstand. Zo bespaart u energie bij het stofzuigen, terwijl de reinigingscapaciteit hoger is.
Stofzak stofvrij en hygiënisch vervangen
Als de stofzuiger wordt geopend, gaat de stofafsluiting van de originele Miele HyClean-stofzak automatisch dicht en is het opgezogen stof afgesloten. Bovendien beschermt het basismateriaal de stofzuigerzak tegen scheuren, zelfs als u scherpe voorwerpen zoals scherven hebt opgezogen. Zo kan opgezogen (fijn) stof niet meer ontsnappen.
Miele sluit af
Voor mensen met een allergie tegen huisstof adviseren we een stofzuiger met standaard HEPA-filter. Enkele Miele-sledestofzuigers met HEPA-air-clean-filter worden bovendien door de TÜV Nord aanbevolen voor mensen met een allergie. Want door de speciale afdichting van de behuizing voldoet niet alleen het uitblaasfilter, maar het volledige apparaat aan de eisen van de TÜV Nord die jaarlijks worden bevestigd. De gefilterde, uitgeblazen lucht is schoner dan de lucht binnenshuis. Bovendien blijven bacteriën, allergene stoffen en schimmelsporen veilig in de stofzuigerzak.
Meesterlijk precisiewerk
Bij Miele kunt u kiezen uit vijf verschillende uitblaasfilters:AirClean-filter: effectieve filterwerking voor dagelijks gebruik. >99,9% totale stofopname* samen met de HyClean-stofzuigerzak en de motorfilter.AirClean Plus-filter: effectieve filtering voor zeer schone lucht. Active AirClean-filter: duidelijke vermindering van onaangename geurtjes* – ideaal voor huisdierbezitters.HEPA AirClean-filter: filtert zelfs fijnstof en allergene stoffen – ideaal voor mensen die allergisch zijn voor huisstof. >99,999% totale stofopname* van de stofzuiger, alsook HEPA 13*.Silence AirClean-filter: geluidsreducerende filter voor bijzonder stil stofzuigen.
volgens DIN EN 13725volgens EN 60312-1volgens EN 1822/2011afhankelijk van het modelKenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld