Welk soort toestel wilt u?

De uitvoeringsvormen van de Miele-stofzuigers
Miele biedt toestellen voor vloeronderhoud in verschillende uitvoeringen. Hier volgt een overzicht. Welk model het juiste is voor u, hangt af van de te reinigen oppervlakken en uw persoonlijke voorkeuren.
Sledestofzuiger: de klassieke allrounder
Een klassieke sledestofzuiger volgt u dankzij de lichtlopende wieltjes eenvoudig door de kamer. Het gewicht van het apparaat rust vrijwel volledig op de vloer. Daardoor kunt u ook grote oppervlakken comfortabel zuigen.
Steelstofzuigers: licht en wendbaar
Door hun compacte vorm zijn deze stofzuigers ideaal voor krap gemeubileerde ruimten. Miele-steelstofzuigers zijn licht in gewicht en vragen weinig opbergruimte. Bij het stofzuigen stuurt u het hele apparaat voor uw lichaam. 
Stofzuigers op batterij 
Stofzuigers op batterij kunnen snel worden geactiveerd. Omdat ze niet afhankelijk zijn van stopcontacten zijn ze maximaal flexibel. Dankzij een vervangbatterij kunnen zelfs grote oppervlakken zonder onderbreking gereinigd worden.
Upright: krachtpatser voor hoge eisen
De rechtop staande Miele-borstelzuiger Dynamic U1 is de specialist voor sterke tapijten die veel te lijden hebben. Dankzij de eenvoudig uit te schakelen borstelrol kunt u dit model ook gebruiken op harde vloeren. Net als een steelstofzuiger houdt u het apparaat voor uw lichaam.
Robotstofzuiger: precies, efficiënt en grondig
De stofzuiger wordt door een accu aangedreven en werkt volledig zelfstandig – ook wanneer er niemand thuis is. Met camera's en sensoren verkent de Miele Scout RX3 de ruimte en ziet hij alle obstakels. Dankzij een systematische navigatie werkt de stofzuiger grondig en efficiënt, ook onder meubels.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld