Hoe schoon is het om zonder stofzak te zuigen?

Hygiënisch legen. In vergelijking met andere stofzakloze systemen wordt het grove vuil consequent gescheiden van het fijne stof. Dit wordt in een apart reservoir opgevangen met behulp van een Gore® CleanStream®-fijnstoffilter. Zo zal er veel minder fijn stof opdwarrelen bij het legen.
Gore® CleanStream® fijnstoffilter
De innovatieve stofafscheiding, waarbij het grove stof gescheiden wordt opgevangen van het fijnstof, maakt het legen van het grote stofreservoir zeer hygiënisch. Het fijnstof wordt namelijk in een afzonderlijk fijnstofreservoir vastgehouden. Zo blijft het opgezogen fijnstof veilig opgesloten en komt het niet meer terug in de ruimte. De Miele Blizzard overtuigt bij het legen door beduidend minder opdwarrelend fijnstof in vergelijking met andere stofzakloze systemen.
Click2open
U neemt de stofbak eenvoudig uit het toestel door het met de handgreep naar boven te trekken. Via één klik opent het grote stofreservoir en valt het grove stof direct naar beneden in de afvalbak.
ComfortClean
Speciale sensoren bewaken het Gore® CleanStream® fijnstoffilter. De ComfortClean-functie reinigt het fijnstoffilter volledig automatisch als het nodig is. Al na een paar seconden is de Blizzard CX1 weer klaar voor gebruik en zuigt hij weer krachtig verder.
Uitblaasfilter
​De​​​​​​​ uitblaasfilter van de Miele Blizzard CX1 bespaart tijd en extra kosten. Het toestel is absoluut onderhoudsvrij en heeft zo'n hoge kwaliteit dat het een toestelleven lang meegaat. U hoeft zelfs niets te vervangen of te reinigen.
Hygiene Lifetime-filter
​De ​​ Hygiene Lifetime-filter beschikt over een zeer hoog vermogen om stof vast te houden en vangt 99,98% van de fijne stofdeeltjes*. Het is de meest hygiënische schoonheid die men zich wenst.
HEPA* Air-clean Lifetime-filter
Dankzij de HEPA* HEPA 13 Lifetime-filter worden zelfs de kleinste deeltjes, zoals fijnstof en allergene stoffen, voor 99,999%* uit het systeem gefilterd. Deze zeer goede filterprestatie werd bevestigd door de medische organisatie "Allergy UK" en gecertificeerd als geschikt voor mensen met een allergie. Voor zijn hoge vermogen om stof vast te houden heeft de Miele Blizzard CX1 het keurmerk "Seal of Approval" gekregen.
volgens EN 60312-1volgens EN 1822/2011Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld