Optimaal onderhoud van uw Miele-apparatuur.

Wasmachine
U wilt dat uw wasgoed in uw Miele-wasmachine altijd perfect schoon wordt. Om uw Miele-wasmachine gedurende de hele levensduur perfect te laten functioneren, wordt aanbevolen het toestel regelmatig grondig te reinigen. Met Miele-reinigingsmiddelen voor wasmachines worden mogelijke afzettingen allemaal verwijderd. Zo blijft de werking van de machine behouden.
Vaatwassers
Perfecte afwasresultaten zijn alleen mogelijk in een hygiƫnisch schone vaatwasser. Daarom is het van groot belang om mogelijke vet- en kalkafzettingen te verwijderen. Hiervoor heeft Miele een machinereiniger en ontkalker in het aanbod. Deze speciaal voor Miele-vaatwassers ontwikkelde producten staan garant voor hygiƫnisch propere vaat, ook in oudere toestellen.
Keuken-inbouwapparaten
Bij de dagelijkse werkzaamheden in de keuken kunnen hardnekkige vuile plekken ontstaan. Om deze volledig te verwijderen, en te zorgen dat het oppervlak niet wordt beschadigd en er langer als nieuw uitziet, is de keuze van het juiste reinigingsmiddel van groot belang. Daarom biedt Miele speciale reinigings- en onderhoudsmiddelen voor optimaal onderhoud van uw Miele-keukenapparatuur. Hiermee kunt u uw apparaten heel makkelijk grondig reinigen.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld