Baby's en kleine kinderen

Baby's en kleine kinderen

Gezonde gerechten klaarmaken voor baby's en kleine kinderen met een Miele-stoomoven

Natuurlijke smaken vanaf het begin.

Eindelijk groot worden en de wereld ontdekken. Beweging, liefde en uitgebalanceerde voeding zijn hiervoor in de eerste levensjaren van groot belang. En kindervoeding moet natuurlijk lekker, vol afwisseling en gezond zijn. Kinderen in de groei hebben maaltijden nodig met veel vitaminen en mineralen. Vitaminen en minderalen worden voornamelijk gehaald uit groente, fruit, aardappelen en graan, melk en melkproducten, en vlees en vis.

Baby's vinden versgemaakte gerechten het lekkerst. En dat is met een Miele-stoomoven heel eenvoudig! Stomen met Miele - gezond, gemakkelijk, veelzijdig en smaakvol. Want bij stomen behouden levensmiddelen veel meer vitaminen en mineralen dan bij traditionele bereidingswijzen. Bovendien blijft de natuurlijke smaak van de levensmiddelen behouden.

Meer vitaminen en mineralen en meer smaak. In laboratoriumtests werd de kwaliteitsbeleving op vier essentiële criteria beoordeeld: uiterlijk, smaak, geur, consistentie. Het resultaat: stomen is de gezondste en smakelijkste manier om groente te bereiden, ongeacht of het verse groente of diepvriesgroente zijn. Bovendien behoudt groente - zoals broccoli - door het garen in stoom bijvoorbeeld zijn kenmerkende smaak.

Onderzoeksinstituut voor kindervoeding FKE in Dortmund.De recepten zijn tot stand gekomen in samenwerking met het Duitse FKE-onderzoeksinstituut voor kindervoeding. Alle menu's zijn door medewerkers van FKE verder ontwikkeld voor bereiding in een Miele-stoomoven. Uiteraard zijn de recepten getest en geproefd. Alle recepten kunnen snel worden klaargemaakt en de ingrediënten zijn eenvoudig verkrijgbaar.

We wensen u en uw kinderen smakelijk eten.

Onderzoeksinstituut voor kindervoeding FKE, Duitsland

 

 

Vergelijkbare artikelen