Wassen en drogen in één toestel

In een was-droogcombinatie van Miele kunt u een volle trommel met wasgoed wassen. Aangezien er voor het drogen toch meer plaats nodig is, kan er slechts een kleinere hoeveelheid per wasbeurt worden gedroogd.  
Wanneer u vaak grote hoeveelheden moet wassen en drogen, dan raden we u aan een wasmachine en aparte droogkast aan te schaffen. Met twee afzonderlijke toestellen kunt u tegelijkertijd wassen en drogen en klaart u de klus sneller.
Welke oplossing u ook kiest, wij bieden een perfect reinigings- en precies droogresultaat. Of met andere woorden, wasbehandeling made by Miele.
Met 4 kg doorlopend wassen en drogen zijn de compacte toestellen ideaal voor huishoudens met één persoon of nauwe opstelsituaties.
Voor zover er plaats is, raden we vanaf 2 personen de XL-variant aan. Voor gezinnen met zeer veel wasgoed zijn 2 aparte toestellen de perfecte keuze om tegelijkertijd te kunnen wassen en drogen.
Compacte Miele-wasdroogcombinatie
Compacte technologie, compacte afmetingen. Met een diepte van 60 cm kan de Miele-wasdroogcombinatie WT1 gemiddeld 4 kg wasgoed wassen en drogen. Wilt u alleen wassen, dan kunt u het toestel vullen met tot 7 kg wasgoed. Daarmee is het toestel geschikt voor kleine gezinnen met een gemiddelde berg wasgoed. Bij de compacte WT1 kunt u kiezen uit twee verschillende bedieningspanelen.
Recht bedieningspaneel
De wasdroogcombinatie met vlak bedieningspaneel past perfect in uw bestaande keuken. Deze machine kan eenvoudig onder het werkblad met een hoogte van minstens 85 cm worden geschoven. U kunt ook het bovenpaneel van het toestel vervangen door een onderbouwset. Dan past de wasdroogcombinatie zelfs in een nishoogte van slechts 82 cm.
Schuin bedieningspaneel
Als u de wasdroogcombinatie vrijstaand in uw woning of in de kelder wilt plaatsen, kunt u kiezen voor een uitvoering met een schuin bedieningspaneel. Doordat het bedieningspaneel iets schuingeplaatst is, kunt u het display makkelijk aflezen.
Miele-wasdroogcombinatie XL
Gezinnen waar veel wordt gewassen kiezen best voor de XL-uitvoering.Deze extra grote was- en droogcombinatie met een behuizingsdiepte van 67 cm kan tot 6 kg achter elkaar wassen en drogen. Als u enkel wilt wassen, kan het toestel tot 9 kg wasgoed aan. De XL-uitvoering is ontworpen als vrijstaand toestel en beschikt over een hellend bedieningspaneel zodat u het scherm makkelijk kunt aflezen.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld