Innovatief en doordacht

DualSteam
De nieuwe DualSteam-technologie wordt als innovatieve ontwikkeling in alle 45 cm hoge stoomovens van Miele geplaatst. Dankzij de krachtige stoomgenerator (3,3 kW) wordt de ovenruimte bijzonder snel warm, zodat u uw gerechten na korte tijd in de stoomoven kunt plaatsen. Door de speciale opstelling en indeling van de beide MultiSteam Pro-stoompijpjes stroomt de stoom op hoge snelheid de ovenruimte in en verdeelt zich bijzonder snel en gelijkmatig om de ovenschalen. Uw gerechten worden daardoor gelijkmatig gegaard voor ultieme smaak.
MonoSteam
De beste technologie voor kleine ovenruimtes: speciaal voor de vereisten van onze plaatsbesparende vrijstaande stoomoven ontwikkeld zorgt MonoSteam voor de best mogelijke smaakbeleving. De stoomgenerator bevindt zich bij deze technologie in het waterreservoir – via een stoomtoevoer komt de stoom snel in de ovenruimte terecht. Zo zorgt ook dit kleine formaat voor optimaal gegaarde gerechten. 
PowerSteam
De eerste stoomtechnologie verbaast na 35 jaar nog steeds door haar snelle stoomopwekking. Het toestel warmt heel snel op dankzij de sterke stoomopwekker van 5,0 KW. Nog een voordeel : het bereiden onder druk tot op 120 °C leidt tot de kortste bereidingstijden die u bij het stomen kunt bereiken. Gerechten zijn klaar in een handomdraai en dat gelijkmatig en professioneel.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld