Zacht gegaard voor ultiem genot

Bijzonder genieten 
Voor nog meer smaak – met de sous-videbereidingsmethode zorgt u voor een absoluut smaakhoogtepunt. Een groot voordeel is het absoluut gelijkmatige garen, met als doel het bereiken van een bepaalde kerntemperatuur. Daardoor vermijdt u doorgekookte randen. Aangezien de aroma's niet kunnen reageren met zuurstof, blijft de volle smaak van de levensmiddelen behouden, net als de vitaminen en voedingsstoffen. Een verder voordeel: bereidingsverlies wordt vergeleken met traditionele gaarmethoden duidelijk verminderd, want het vocht blijft in de levensmiddelen. Vacumeer uw eten voor het sous-vide-bereiden samen met een marinade of met kruiden – het resultaat zijn intense smaakbelevingen. De bereidingsresultaten zijn steeds reproduceerbaar. 
Malser kan haast niet 
Zacht en vol aroma – rundvlees, varkensvlees of gevogelte worden met het sous-videgaarproces bijzonder langzaam en bij constant lage temperaturen bereid. Daardoor blijft het vlees bijzonder mals en wordt het boterzacht. Tegelijkertijd ontspannen de cellen in het vlees, zonder dat het vocht verloren gaat. Bovendien is doorkoken onmogelijk. Wilt u liever geroosterde aroma's? Ook dat is geen probleem: braad het vlees kort, maar heet voor of na het vacumeren. Zo is het zowel buiten als binnenin tot op het bot gegaard. 
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld