Cadeau-ideeën voor eindejaar

Doe uw woning een Miele cadeau

“De feestdagen zijn een bijzondere reden om ons te bezinnen over alles wat ons leven verrijkt. We hopen dat u de tijd kunt nemen om daar nieuwe kracht uit te putten. Samen met u kijken we uit naar een nieuw jaar met veel gelukkige momenten.”

Markus Miele
Reinhard Zinkann

Een geweldig eindejaar met Miele

Recepten en tips voor de feestdagen

Ga zorgeloos de feestdagen in met Miele, ontdek hier handige tips voor uw toestellen en de lekkerste recepten.

Als de koffie goed is, wordt alles beter

De magie van een kopje zwart goud

De betoverende geur van versgezette koffie, het strak design in uw interieur en het gebruikscomfort tijdens een drukke ochtend. Dat is de kracht van onze Miele-koffiemachines.  Geef een koffiemachine van Miele cadeau en verrijk uw koffiebelevenis met onze premium-toestellen.

Net en feestelijk het eindejaar in

Een schoon huis, voor een warme thuis

Tijdens de feestdagen komt er met al die diners veel volk over de vloer en liefst over een propere vloer. De Miele stofzuigers zijn super krachtig en handig in gebruik. De perfecte bondgenoot om uw huis in 1-2-3 schoon te maken. Leg een Miele stofzuiger onder de kerstboom en alles wordt nog gemakkelijker.

Stoom je klaar voor het kerstdiner

Alles op alles voor een heerlijke avond!

Lekkere gestoomde groenten, een krokante ovenschotel of een sappig stukje vlees? Haal het beste in huis voor een onvergetelijke avond met uw dierbaren. Geef uzelf een Miele oven of stoomoven cadeau en verbluf je genodigden met de meest intense smaken, kleuren en geuren. Alleen het beste is goed genoeg.

Schitteren tijdens de feestdagen!

De juiste producten, voor de beste resultaten

Op zoek naar een klassevol kerstcadeau? Bekijk dan de mooie Miele-accessoires in onze giftshop.  Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om het gebruik van uw Miele-toestellen naar een hoger niveau te tillen. Een kwalitatieve koffiekan, een gietijzeren braadslede of het juiste kookboek? Onze giftshop heeft een cadeau voor iedereen!

Ga zorgeloos de feestdagen in met Miele, ontdek hier handige tips voor uw toestellen en de lekkerste recepten.

Vind het cadeau in onze Miele Experience Centers

Kerstshoppen met live cooking

Kom langs in een van onze 4 Miele Experience Centers en laat u inspireren door onze productadviseurs voor het ideale eindejaarscadeau. Op 8, 9, 15 en 16 december kan je in onze Miele Experience Centers  terecht bij onze chefs met allerhande vragen over je eindejaarsmenu. Ze geven met veel plezier tips en tricks voor een geslaagd diner én ze maken terwijl heerlijke kersthapjes voor iedereen. Kom langs en geniet!
Op 23 december zijn we open tot 17 uur.

Exclusieve designaccessoires in de Miele Experience Centers

Gezamenlijke passie verbindt

In onze Miele Experience Centers verkopen we ook prachtige keukenaccessoires van partnermerken die streven naar dezelfde uitstekende kwaliteit en uitstraling als Miele. Zo ontdekt u prachtige snijplanken, messen, keukenschorten, tafellinnen, zout-en pepermolens en veel meer.
Kom langs en vind het perfecte cadeau!

Kookworkshops & Recepten

Feestelijke kookworkshop bij Miele

Recepten voor de feestdagen

Naar begin pagina