Best Brands Award

Bedankt!

Miele wint voor de derde keer op rij de Best Brands Award for Major Domestic Appliances

Miele is zeer trots dat we voor de derde keer op rij de Best Brands Award for Major Domestic Appliances hebben gewonnen!

Miele blijft het favoriete merk van grote huishoudtoestellen bij de Belgische consument! Voor het zesde jaar op rij bekroonden de Best Brands Awards de favoriete merken van de Belgen in diverse sectoren.  De rangschikking is gebaseerd op een GfK-enquête bij 5.000 personen die representatief is voor de Belgische samenleving, waardoor de merken kunnen worden gekozen die er bovenuit steken (350 voorgestelde merken, uit 21 sectoren).

Er worden twee criteria gehanteerd: het reële economische succes van het merk op de markt (op basis van diverse indicatoren zoals marktaandeel, prijs en eerste keuze van de consument) en de emotionele perceptie van het merk door de consument (een dimensie die rekening houdt met de merkbekendheid en de klantenervaring). Er is geen jury. De winnaars worden dus enkel gekozen op basis van de perceptie en de stemmen van de Belgen.

Het hele Miele team is erg trots: het is een grote eer om voor de derde keer op rij erkend te worden! Het is ook een bekroning voor onze algemene merkstrategie: deze award benadrukt dat de duurzaamheid, prestaties & premium kwaliteit van Miele erg gewaardeerd worden door jullie! 

Bedankt aan alle Miele fans!