Culinaire trends

Eten en drinken brengt ons samen - mensen, naties en generaties. Eten en drinken hebben veel te maken met cultuur en communicatie. Het is een fascinatie tussen traditie en moderniteit. Onder het trefwoord Miele Culinair treft u nieuwtjes, informatie en weetjes over eten en drinken, koken en genieten aan.

Tunedin - stock.adobe.com

Nieuws

Wat gebeurt er in de culinaire wereld? Wat zijn momenteel de culinaire trends in de culinaire metropolen? Veel internationale topkoks vinden het steeds belangrijker om te koken met streekproducten. Sterrenrestaurants ontdekken vegetarisch koken. Verfijnde en dure bieren veroveren de markt. De afgelopen jaren zijn er verschillende nieuwe ginmerken op de markt gekomen die duidelijk anders zijn dan de traditionele gin. Dit zijn slechts voorbeelden van culinaire trends. We houden de culinaire trends voor u bij!

Meer informatie
Curioso Photography - stock.adobe.com

Informatie over eten en drinken

Waar kun je in Singapore goed en authentiek eten? Hoe bak je vis in zoutkorst? Wat serveer je op een romantisch avondje voor twee? Wat is er zo bijzonder aan de Portugese vinho verde? Hoe is Dieter Meier van de Zwitserse elektronica-band Yello biologische wijnboer geworden? Dit zijn enkele voorbeelden van de vragen die we beantwoorden in Verhalen over eten en drinken.

Meer informatie
FR NL