De nieuwe Miele Caps

Miele Caps

Nu bruikbaar in elke wasmachine en van 100% recycleerbaar plastic

Voordelen

Speciale stoffen verdienen een speciale reiniging, zodat je er langer van kunt genieten.

Of het nu gaat om zachte wol, knusse dons of veelgebruikte sportkleren, deze stoffen hebben een aangepaste behandeling nodig. Je hoeft hiervoor geen verschillende grote flessen wasmiddel in huis te halen, Miele Caps voor één wasbeurt zijn de ideale oplossing.

Er zijn maar liefst 12 verschillende Caps beschikbaar: Caps voor speciale stoffen als wol, zijde, zwarte kleding, dons, outdoor kleding of sportkledij; drie Caps met wasverzachter; een Cap met vlekkenverwijderaar; een om opwollend katoen te herstellen en een om je kleding te beschermen tegen water. Er is ook een 'Collection' Cap met 6 verschillende Caps om uit te proberen.

Vanaf nu zijn de Caps veel milieuvriendelijker én bruikbaar in elke wasmachine.

NU VAN 100% RECYCLEERBAAR PLASTIC!

Wij willen de impact op het milieu zoveel mogelijk beperken. Daarom werden de nieuwe Caps gemaakt van 100% recycleerbaar plastic. Het is belangrijk dat je ze sorteert op de juiste manier, waardoor er kleine plastic granulaten van gemaakt kunnen worden, die dan weer dienen om nieuwe Caps van te maken.

MAKKELIJK TE OPENEN - BRUIKBAAR IN ELKE WASMACHINE!

In een W1-wasmachine vind je een speciaal compartiment om de Caps te plaatsen en op het juiste moment in de wascyclus te gebruiken. De Caps zijn vanaf nu echter ook makkelijk te openen, waardoor je ze in elke wasmachine kunt gebruiken. Open de Cap en giet de inhoud in het vakje voor wasmiddel. Zo simpel is het!

Alle Caps