Miele Gen 7000 Dialog Oven

Miele presenteert een wereldinnovatie: de Dialog Oven

Langs de buitenkant is de Dialog Oven niet te onderscheiden van een traditionele oven. Maar ín de Dialog Oven zit een nieuwe technologie die een revolutionaire manier van koken, bakken en garen aankondigt met resultaten op sterrenniveau.

Voor het eerst wordt gebruikgemaakt van de M Cheftechnologie waarbij elektromagnetische golven op een intelligente manier reageren op de textuur van het voedsel. Met de Dialog Oven wordt voedsel volumetrisch bereid. Zo wordt vlees bijvoorbeeld gelijkmatiger gegaard en blijven de sappen erin behouden. Vis en groente behouden hun fijne structuur en deeg rijst opmerkelijk beter. Bovendien kunnen tal van verse ingrediënten voor een volledige maaltijd perfect samen op één bakplaat de oven in en alles is op precies hetzelfde moment gaar – en dat tot 70% sneller dan met conventionele kookmethodes.

Omdat elektromagnetische golven voor een garing zorgen zonder dat het product bruin wordt, kan bijvoorbeeld brood zonder korst worden gebakken. Voor een klassiek brood mét korst en de geroosterde aroma’s van aangebruind vlees combineert de oven de M Chef-technologie altijd met stralingswarmte. Op dit vlak is de Dialog Oven perfect uitgerust met veel van de voordelen van Mieles vlaggenschip producten, waaronder een gebruiksvriendelijk M Touch display en de zelfreinigende pyrolysefunctie. Voor het eerst wordt er gebruikgemaakt van elegante en gelijkmatige LED verlichting op alle niveaus van de oven. Het gebruik van de oven wordt vereenvoudigd door automatische programma’s zonder de creativiteit van dengebruiker in te perken.

Meer info over de Dialog Oven

Ontdek Generatie 7000

Ontdek onze nieuwe generatie inbouwtoestellen in dit inspiratieboekje.

Generatie 7000