De perfecte afwerking voor elke look.
Miele. Voor alles waar u echt om geeft.

Vertrouw op de Miele FashionMaster

Comfortabel naar een perfecte afwerking

Of het nu is voor op het werk of voor tijdens uw vrije tijd: uw look laat u niet aan het toeval over. Daarom vertrouwt u enkel een echte professional voor de finishing touch: de Miele FashionMaster leidt op een snelle en soepele manier tot een optimaal strijkresultaat.

Glijdt soepel en snel

De unieke strijkzool met honingraatstructuur zorgt voor de beste resultaten bij een optimale wasgoedbescherming. Daarbij wordt de stoom snel en gelijkmatig over de hele strijkzool verdeeld.

Glijdt soepel en snel

De stoomlaag laat het strijkijzer licht en effectief over uw kleding glijden. Voor snel en behoedzaam strijken.

Net zo veelzijdig als u

Op het laatste moment iets anders aantrekken? Geen probleem! De FashionMaster geeft elke stof snel een verzorgde look.

Professionele strijkijzers

Snel de perfecte stijl: met tot 4 bar stoomdruk doordringt de stoom zelfs de dikste materialen, wat leidt tot een kortere strijktijd.

Professionele strijkijzers

Of u nu wilt werken met continue stoom of stoomstoten, u beslist eenvoudig met een druk op de knop.

Strijktafel met hoofdgedeelte

De actieve strijktafel geeft handige ondersteuning tijdens het strijken. Dankzij de intelligente functies kunnen zelfs gevoelige of lastige stoffen zoals zijden bloesjes behoedzaam worden gladgestreken.

Ondersteuning met een druk op de knop

De opblaasfunctie strijkt gevoelig materiaal bijzonder behoedzaam glad. De afzuigfunctie intensiveert de stoominzet en is ideaal voor stevigere stoffen. Extra effect: de stoffen worden op de strijktafel gefixeerd en blijven tijdens het strijken goed liggen.

Ondersteuning met een druk op de knop

Via de stoomknop op het strijkijzer start de opblaas- of afzuigfunctie op de strijktafel. Tijdens strijkpauzes gaat deze functie automatisch uit.

Meer dan hete lucht

Uw afspraak komt dichterbij – nu telt elke minuut. Maar eerst moeten die lelijke plooien in elk geval nog uit uw blazer. Dankzij de handige steamer krijgt hij snel weer de juiste vorm.

Zo eenvoudig kan strijken zijn

Met de steamer kunnen hangende textielen zoals kleding, colbertjasjes of gordijnen soepel gestreken en opgefrist worden. Belangrijk: hij weegt slechts half zoveel als het strijkijzer.

Zo eenvoudig kan strijken zijn

De borstel veegt de vezels van het textiel in de goede richting op een perfecte afstand van elkaar en zorgt voor een frisse look. Erg praktisch: de steamer kan gebruikt worden terwijl de FashionMaster ruimtebesparend is ingeklapt.

Laat u leiden

Het overzichtelijke lcd-display en de gebruiksvriendelijke navigatiezorgen voor een gemakkelijke bediening en een snelle navigatie door de functies.

Zeer snel monteren en demonteren

Dankzij het 1-2-liftsysteem kan de FashionMaster zonder inspanningen zeer snel gemonteerd en gedemonteerd worden en bewaard worden zonder veel plaats in beslag te nemen.

Naar begin pagina