DG 6001 GourmetStar - Vrijstaande stoomoven --
  • --
  • Paneel--
 

DG 6001 GourmetStar
Vrijstaande stoomoven
voor gezond koken als ideale aanvulling voor uw keuken.

  • Display met 7 segmenten en sensorbediening: EasySensor

    EasySensor

    Directe keuze plus display met 7 segmenten: de display geeft temperatuur en duur weer. Maak en bevestig uw keuze door aanraking van de geïntegreerde sensortoetsen.
  • Uitmuntende resultaten dankzij MonoSteam-stoomtechnologie

    MonoSteam

    Ideaal voor stoomovens met een kleine ovenruimte: de stoomgenerator bevindt zich in het waterreservoir en de stoom komt via een stoompijpje in de ovenruimte.
  • Eenvoudige bereiding van een compleet gerecht: menu koken
  • Stomen op 3 niveaus tegelijkertijd

    Koken op 3 niveaus

    Bespaar tijd en energie: tegelijk de meest uiteenlopende gerechten bereiden zonder geur- en smaakoverdracht. 
  • Eenvoudige reiniging en compact: 24 l roestvrijstalen ovenruimte
 
  • Obsidiaanzwart
Prijs: EUR 999,00**
** Alle prijzen incl. BTW excl. verzendkosten
Naar shop
Direct leverbaar
Dealer zoeken
DG6001 GourmetStar

Overzicht van alle productvoordelen - DG 6001 GourmetStar

Bereidingsruimte

Roestvrijstalen ovenruimte 

Professioneel uitgerust 
Alleen bij drukstoomovens

Hoogwaardig en makkelijk in gebruik: onze stoomovens zijn allemaal van een roestvrijstalen binnenruimte voorzien. 

Meer informatie over 'Roestvrijstalen ovenruimte '

Diverse gebruiksmogelijkheden

Inmaken 

Lang houdbaar: fruit, groenten, vlees en worst kunnen met de stoomoven bijzonder makkelijk worden ingemaakt. 

Vis en zeevruchten

Gezonde producten uit de zee: vis en zeevruchten worden perfect gegaard en behouden hun aroma en vorm.

Vlees

Mals en sappig: vlees uit de stoomoven scoort met de intensieve eigen smaak.

Bijgerechten 

Altijd erbij: aardappelen, rijst en pasta passen bij elk gerecht en leveren een hoge voedingswaarde. 

Desserts 

Het beste komt als laatste: ook desserts kunt u op verschillende manieren bereiden met de Miele-stoomoven.

Eieren koken 

Zacht, gemiddeld of hard? Op 100 °C heeft u in enkele minuten uw perfecte eitje bij het ontbijt 

Yoghurt bereiden 

Zelfgemaakt: in slechts 5 uur kunt u op 40 °C met de stoomoven uw eigen yoghurt maken. 

Zuigflessen desinfecteren 

In slechts 15 minuten kiemvrij: zuigflessen kunt u snel en ongecompliceerd bij 100 °C desinfecteren. 

Soepen 

Of romig of helder: soepen in talloze variaties zijn een geliefd voorgerecht. 

Blancheren 

Optimale voorbereiding: blancheer fruit en groenten om ze daarna met de beste kwaliteit houdbaar te maken. 

Ontdooien 

Zacht voor diepvriesproducten: deze kunt u behoedzaam op ca. 60 °C en dus onder ideale omstandigheden ontdooien.

Verwarmen 

Alsof het vers is: gerechten van de vorige dag kunnen in enkele minuten op 80–100 °C perfect worden geregenereerd 

Sous-vide-bereiden 

Culinair genot: vacuüm bereid vlees, groenten of fruit zorgen voor de ultieme smaakbeleving.

Gistdeeg laten rijzen 

Luchtig en soepel: met deze alleskunner lukt ook gistdeeg; het rijst prima op 40 °C. 

Vochtige doekjes verwarmen 

Professioneel verwend: overhandig uw gasten tijdens een elegant etentje vochtige doekjes uit de Miele-stoomoven. 

Warmhouden 

Wordt er iets later gegeten? Uw stoomoven houdt de gerechten automatisch tot wel 15 minuten warm voor u. 

Sap bereiden 

Maak lekker sap of gelei van fruit: door met stoom sap te bereiden, gebeurt dit op behoedzame wijze. 

Chocolade smelten 

Zoete verleiding: op 90 °C smelt chocolade zonder te klonteren en te verbranden, voor taarten en koekjes. 

Ontvellen 

Eenvoudig verwijderd: tomaten, nectarines, amandelen en meer kunt u na 1–4 minuten in de stoomoven ontvellen. 

Inmaakglazen steriliseren 

Ideaal voorbereid: u kunt glazen optimaal desinfecteren voor het inmaken van fruit etc. 

Groenten 

Puur natuur: door de behoedzame bereiding in de stoomoven blijft de eigen smaak behouden en eet u zeer gezond. 

Genot

Bereiden onafhankelijk van hoeveelheid 

Diverse hoeveelheden, dezelfde bereidingstijd 

Altijd dezelfde tijd: of uw gerecht nu 100 g of 1 kg weegt, de bereidingsduur blijft steeds hetzelfde. 

Meer informatie over 'Bereiden onafhankelijk van hoeveelheid '

Opbouw/Functie

Externe stoomopwekking 

Voordelig: stoom van buitenaf 

De stoomopwekking buiten de ovenruimte voorkomt kalkafzetting en zorgt voor een lichte reiniging.

Meer informatie over 'Externe stoomopwekking '
Afbeelding dient als voorbeeld
*Indicatieve marktprijzen incl. BTW
**Alle prijzen incl. BTW excl. verzendkosten
**Alle prijzen incl. BTW excl. verzendkosten