DESIGN VITROLINE

Miele Gen 7000 Design Vitroline

Glazen consistentie · Tijdloos · Modern

Wat VitroLine uniek maakt, is het grote glazen front met bijpassende handgreep. De nieuwe handgreep is een
staaf van hoogwaardig metaal in de kleur van het toestel. De voorzijde van de handgreep is stijlvol afgewerkt met glas dat identiek dezelfde kleur heeft als het bedieningspaneel en de deur. Daardoor loopt de VitroLine-handgreep naadloos over in het glazen front van het toestel. De boven- en onderrand van het glas in de VitroLine-handgreep zijn voorzien van een dun beschermingsstrookje. Het ontwerp van de VitroLinehandgreep is gebaseerd op de vorm van de roestvrijstalen PureLine 7000 en het oppervlak van de metalen handgreep past bij de kleur van het apparaat. VitroLine-apparaten zijn nieuw in het Generatie 7000 gamma en beschikbaar in Obsidiaan zwart, Grafiet grijs en Briljant wit.

Vitroline Brilliant White

Briljant wit

Vitronline graphite grey

Grafiet grijs

Vitroline obsidian black

Obsidiaan zwart

DESIGN PURELINE

Miele Gen 7000 Design Pureline

Horizontaal geaccentueerd · Meer glas · Opvallende greep

Met glazen fronten, geïntegreerde gebruikerspanelen en robuuste handgrepen die lijken te zweven boven het
oppervlak, zorgt PureLine voor een gevoel van lichtheid in je keuken. Het pure, lineaire en transparante design past perfect in een hedendaagse leefomgeving en combineert uitstekend met diverse materialen en afwerkingen. Hoewel bij PureLine het accent ligt op de glazen oppervlakken, zijn de fronten subtiel afgewerkt met CleanSteel roestvrijstalen elementen. De decoratieve stroken boven- en onderaan het front en de handgreep in roestvrijstaal benadrukken namelijk de horizontale lijnen in het ontwerp van deze inbouwtoestellen. Resultaat: een harmonieus, functioneel geheel.

DESIGN ARTLINE

Miele Gen 7000 Design Artline

Puur minimalisme · Greeploos · Perfect geïntegreerd

Kenmerkend voor de ArtLine-inbouwapparaten is dat ze volledig greeploos zijn. Een absolute meerwaarde in moderne huizen waar de keuken vaak naadloos overloopt in de woonkamer. De toestellen geven een ultramoderne uitstraling aan de keuken dankzij de strak aansluitende fronten met geïntegreerde M Touch displays. Een design zonder handgrepen houdt bovendien ook technologische vernieuwingen in zoals de touchscreenapplicaties. Zo is er Touch2Open: raak een ingebouwde sensortoets aan en de deur van stoomoven, oven of microgolfoven gaat vanzelf open en dicht. Soft2Open zorgt er vervolgens voor dat alles met een uniforme en soepele beweging gebeurt die – eens de deur bijna volledig open is – wordt gedempt.
De ArtLine- inbouwtoestellen zijn verkrijgbaar in twee trendy kleuren. Zo is er koel Grafiet grijs, dat soberheid en rust in de hand werkt. Voor wie het liever wat meer uitgesproken heeft, is ArtLine ook beschikbaar in Obsidiaan zwart.

DESIGN CONTOURLINE

Miele Gen 7000 Design ContourLine

Klassiek geïnspireerd · Meer roestvrij staal · Functioneel

ContourLine legt de focus op de inbouwapparatuur zelf. Daardoor is dit gamma ideaal voor zowel een moderne als traditionele keukeninrichting. ContourLine combineert in het front namelijk een glazen oppervlak met roestvrijstaal volledig rondom het toestel. Je inbouwapparatuur maakt op deze manier een huiselijk en gezellig statement in je keuken. Houd je bijvoorbeeld van een landelijke stijl met keukenkastdeuren in gesculpteerd of beschilderd hout? Dan maakt de ContourLine de ruimte af.

Designprijzen gewonnen door Miele

reddot award Miele Gen 7000
if award Miele Gen 7000

Ontdek Generatie 7000

Ontdek onze nieuwe generatie inbouwtoestellen in dit inspiratieboekje.

Generatie 7000