Communicatie tussen toestellen

Appliance Interaction

Slimme toestellen het beste opgenomen in het netwerk

Comfortabel en flexibel: uw Miele toestellen in het netwerk kunnen niet alleen via een app, spraakassistent of met behulp van partneroplossingen worden aangestuurd, ze communiceren ook met elkaar. Zo neemt bijvoorbeeld uw droogkast na het wassen automatisch het juiste droogprogramma over. Hierdoor worden belangrijke stappen in de bediening geautomatiseerd of aanzienlijk vereenvoudigd. Uw toestellen “denken” intelligent en maken uw dagelijkse leven gemakkelijker.

SuperVision: alles centraal controleren – in uw keuken

In de grote display van de keukentoestellen wordt de actuele status en eventueel de resttijd van de andere Miele toestellen weergegeven. Zo kunt u bijvoorbeeld op de display van de oven de programmastatus van de wasmachine aflezen. Met SuperVision plant en regelt u uw huishouden efficiënt en comfortabel – zonder dat u uw smartphone of tablet altijd binnen bereik moet hebben.

Intelligente koppeling

Uw in het netwerk verbonden Miele toestellen denken met u mee! Ze communiceren namelijk intelligent met elkaar. Zo wordt het starten van een toestel geactiveerd of worden de vermogensstanden geregeld – en dat allemaal zonder uw hulp. Handmatige handelingen of stappen in de bediening worden daardoor geautomatiseerd. De verbinding in het netwerk vindt plaats via de toestelinstellingen of de Miele app. Zo heeft u minder werk en meer comfort in uw dagelijks leven.

De dampkap reageert automatisch op uw kookplaatinstellingen

Richt u volledig op wat u wilt koken: met Con@ctivity 3.0 doet uw dampkap automatisch wat hij moet doen. Zodra de kookplaat wordt in- of uitgeschakeld, reageert de dampkap vanzelf. De zuigkracht wordt afhankelijk van wat er op de kookplaat gebeurt automatisch aangepast – en zorgt zo altijd voor een aangenaam klimaat in de keuken. De toestellen communiceren met elkaar via WiFi. Met Con@ctivity 3.0 integreert u uw dampkap en kookplaat in Miele@home.

Koffiemachine en culinaire lade het beste opgenomen in het netwerk

Met de timerfunctie zet u uw favoriete koffie op het moment dat u dat wilt. Uw koffiemachine wordt automatisch voorbereid – u hoeft alleen maar de juiste drank te kiezen. Dankzij Con@ctivity staan ​​er bovendien ook voorverwarmde kopjes voor u klaar. Uw culinaire lade staat in contact met de koffiemachine en schakelt automatisch 30 minuten van tevoren in – voor koffiegenot zonder compromissen. De opname in het netwerk vindt plaats via de Miele app.