Jubilee actiemodellen

90 jaar Miele-sledestofzuigers

Vier met ons mee!

90 jaar kwaliteit en ervaring! Om deze verjaardag te vieren lanceren wij een aantal Jubilee-actiemodellen mét parketborstel aan een heel interessante prijs.

Alle actiemodellen

Voordelen

Kwaliteit

Kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Elke Miele-stofzuiger wordt in ons laboratorium uitvoerig getest: voordat Miele-stofzuigers in serieproductie gaan, moeten ze de tests overleven. In een crashtest moet de stofzuiger 16.500 keer achter elkaar bestand zijn tegen drempels en schokken. 

Zuigkracht

Zuigkracht

De actiemodellen Complete C2 Jubilee combineren een bijzonder efficiƫnte motor met 550 Watt (EcoLine) of 890 Watt (PowerLine), een gestroomlijnd ontwerp en een efficiƫnte zuigmond. Daardoor zijn ze krachtig en is de zuigkracht uitstekend.

Ideaal voor parket

Ideaal voor parket

De SBB 300 Parket Twister parketborstel is ideaal voor de verzorging van gevoelige harde vloeren dankzij een mengsel van natuurlijk haar en synthetische vezels. Dankzij de unieke draai-/kantelverbinding is hij ook uiterst manoeuvreerbaar en beweeglijk.

Hygiene

Hygiene

Het uitstekende filtereffect van de Miele-stofzuiger is gebaseerd op een meertraps filtersysteem. Het bestaat uit de innovatieve HyClean 3D-stofzak, de motorfilter en de Miele-uitblaasfilter. De interactie van deze componenten zorgt ervoor dat meer dan 99,9% fijn stof * wordt gefilterd. Je kunt ademen!

* volgens EN 60312-1

Modellen