Koken in de praktijk

Koken is leuk! Vooral als de toestellen eenvoudig te bedienen zijn en de producten van de hoogste kwaliteit zijn. In deze rubriek vindt u alles wat koken leuker en smakelijker maakt: uitvoerige informatie over Warenkennis, een handig kruiden-ABC, praktische voedingstips, klassieke gerechten uit de internationale keuken en aanwijzingen voor speciale baby- en peutervoeding.

Christian Jung/Adobe Stock

Voedingstips

Is wit meel ongezond? Kunnen bitterstoffen zorgen voor een goed figuur? Waarom zijn vezels belangrijk voor ons lichaam? Wat kun je doen als je kind bij het eten altijd zegt "Lust ik niet"? En waarom eten vermoeide mensen meer dan mensen die goed zijn uitgeslapen? Die voedingstips van onze experts laten zien dat je heel gemakkelijk eten kunt maken dat gezond én lekker is.

Naar Voedingstips
teen00000 - stock.adobe.com

Warenkennis

Wat is het verschil tussen zoete aardappelen en gewone aardappelen? Waarom moet je sperziebonen koken? Wat kun je eigenlijk koken met papaya's? Was is het verschil tussen inktvis en calamares? Waarom is Marokkaanse arganolie zo bijzonder waardevol? In de rubriek Warenkennis staan we uitgebreid stil bij verschillende levensmiddelen en vertellen we waar ze vandaan komen en hoe je ze klaarmaakt - en geven we praktische voorbeelden.

Naar Warenkennis
Adobe Stock

Baby's en kleine kinderen

Gezonde gerechten klaarmaken voor baby's en kleine kinderen met een Miele-stoomoven

Eindelijk groot worden en de wereld ontdekken. Beweging, liefde en uitgebalanceerde voeding zijn hiervoor in de eerste levensjaren van groot belang. En kindervoeding moet natuurlijk lekker, vol afwisseling en gezond zijn.

Meer informatie
FR NL