Extra informatie

Extra informatie naar aanleiding van maatregelen overheid

Ontdek hier onze vernieuwde bedrijfsprocessen en activiteiten

Extra informatie

Extra informatie naar aanleiding van maatregelen overheid

Miele volgt de aangescherpte richtlijnen en advies van de overheid en past hierop zijn bedrijfsprocessen en activiteiten waar mogelijk aan.

Concreet betekent dit voor jou:

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen aan Miele apparatuur worden uitgevoerd waarbij onze focus ligt op onze ondersteuning in het operationeel houden van de zorg in België en hygiënevoorzieningen. Daarnaast worden er uitsluitend nog interventies voor de categorieën wassen, koeling en kookplaten gedaan. Voor interventies voor andere Miele apparatuur zal de interventie ingepland worden vanaf 1 mei. Indien u een afspraak voor interventie heeft deze week, zal deze gewoon uitgevoerd worden. De situatie wordt dagelijks opnieuw beoordeeld. Wij vragen hiervoor je begrip. Verder nemen onze techniekers ook een reeks voorzorgsmaatregelen op vlak van hygiëne om de verspreiding van het virus tegen te gaan bij het bezoeken van klanten.

Webshop en leveringen

Onze webshop blijft gewoon beschikbaar voor al jouw aankopen. Om de gezondheid van jou en onze collega’s te garanderen, zullen leveringen doorgaan op het gelijkvloers, maar installatie en inwerkingsstelling van toestellen kan tot nader order niet gebeuren.

Bereikbaarheid Contact Center

Ons Contact Center blijft bereikbaar, echter kan ook hier de wachttijd oplopen.

Veel storingen zijn vaak ook eenvoudig zelf op te lossen, klik hier voor meer informatie of om direct een service-afspraak in te plannen.

Miele Experience Centers Brussel en Mollem

Onze Experience Centers in Brussel en Mollem zijn gesloten. Heb je een vraag of advies nodig, dan kun je ons bereiken via e-mail, of ons contactformulier. 

Kookworkshops en B2B events

Alle Miele Culinaire Workshops en B2B events zijn tot en met 15 april geannuleerd. Miele gaat op zoek naar een oplossing en zal contact opnemen met de deelnemers. Er zullen tot die tijd ook geen Miele Home Programs worden georganiseerd. Updates over de workshops zullen ook op onze workshoppagina’s worden vermeld. Heb je tot die tijd vragen dan kun je e-mailen naar info@miele.be