Miele app*

Miele App

De nieuwe Miele app*

Zicht op alles, of u nu onderweg bent of thuis

Download in de App StoreDownload in de Google Play Store

Miele app: alles heel comfortabel onder controle

Uw perfecte metgezel: met de Miele app heeft u steeds zicht op uw Miele huishoudtoestellen. Wilt u bijv. de bereiding in de oven volgen of weten of het wasprogramma is afgelopen? De app biedt u de nodige informatie en een comfortabele en snelle bediening. Bovendien biedt de app extra informatie en services over uw Miele toestellen, bijv. de BaristaAssistant of recepten. Download de app nu!

Het dashboard: uw controlecentrum

Het dashboard geeft u een optimaal overzicht, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status van uw Miele toestellen verbonden in het netwerk. U ziet meteen of het wasprogramma al is afgelopen en of de oven is voorverwarmd. Dankzij de snelle toegangsfunctie kunt u belangrijke instellingen, zoals pauze of stop, direct bedienen. Het nieuwe ontwerp maakt de bediening bovendien nog eenvoudiger en intuïtiever.

MobileControl: altijd alles onder controle

Snel en comfortabel: met MobileControl heeft u niet alleen alles in beeld, u kunt ook direct ingrijpen. Via de app kunt u probleemloos direct een programma starten, voorprogrammeren en andere opties bedienen. Zo wordt het bedienen van uw Miele toestellen kinderspel.

ShopConnect: reinigingsproducten snel en eenvoudig bestellen via de app

Met ShopConnect kunt u heel gemakkelijk mobiel Miele consumptiegoederen bestellen. Zodra uw voorraad Miele reinigingsproducten of koffie opraakt, wordt u via een pushbericht geïnformeerd. Vanuit de app kunt u dan in slechts enkele klikken bestellen.

RemoteUpdate: altijd helemaal up-to-date

U wilt dat uw Miele huishoudtoestellen in een netwerk zonder al te veel moeite altijd up-to-date zijn? Dat is geen enkel probleem dankzij de functie “RemoteUpdate”. Beschikbare software-updates voor uw Miele huishoudtoestellen worden indien mogelijk eenvoudig naar het betreffende toestel gestuurd en geïnstalleerd – zonder dat er een technicus moet langskomen. De details van de update kunt u in de app als release notes nalezen.

PairingAssistant: hulp bij het verbinden van toestellen in een netwerk

Stap-voor-stapinstructies voor het toevoegen van nieuwe toestellen. De app begeleidt u stap voor stap door het registratieproces en maakt daarbij gebruik van ondersteunende afbeeldingen. Niets staat succesvol netwerken in de weg.

*Beschikbaar voor een mobiel toestel (de minimale vereisten vindt u in de voorwaarden van de App Store).