Miele op Bake Off Vlaanderen

Bakfanaten kiezen voor Miele

Ook dit jaar staan onze Miele toestellen de bakfanaten van de Bake Off Vlaanderen bij in het heetste van de (bak)strijd. Heb jij onze toestellen gespot en ben je benieuwd wat ze voor jouw bakdromen kunnen doen? Ontdek het hier!

Op de Bake Off

Kookplaat Bake Off

Keramische kookplaten

Kookplaten nemen een centrale positie in uw keuken in, of deze nu in een kookeiland of klassiek tussen de keukenkastjes is opgenomen. Miele biedt u twee functionele concepten voor het vormgeven van uw persoonlijke kookomgeving.

Ontdek de voordelen van onze keramische kookplaten
Oven Bake Off

De Miele oven, een alleskunner die voldoet aan de hoogste eisen

Uw keuken geeft een heel speciaal gevoel, want het weerspiegelt zowel functionaliteit als uw persoonlijke levensstijl. Elk keukenontwerp is volledig gebaseerd op individuele opvattingen en persoonlijke behoeften.

Met kennis van alle details van de grote variatie aan inbouwfornuizen en -ovens van Miele. Zo kunt u precies het apparaat vinden dat helemaal voldoet aan uw persoonlijke verwachtingen.

Ontdek de H 6860 BP oven
Koeling Bake Off

Koelen in stijl

Op de Bake Off Vlaanderen staat deze vrijstaande koel-diepvriescombinatie XL, in een exclusieve Blackboard-editie met DailyFresh en NoFrost.

Koel- en vriescombinaties van de Blackboard-editie zijn voorzien van een glazen voorpaneel. U kunt op dit paneel schrijven en tekenen met normaal krijt of met schoolbordkrijt. Het koeltoestel wordt zo het centrale communicatiemiddel in elke keuken. 

Ontdek de Blackboard Koel-vriescombinatie
Bakworkshop Bake Off

Miele's bakworkshop

Ben je zelf ook een echte bakfanaat? Kom de Miele toestellen ontdekken in levende lijven in onze bakworkshop!

De Miele-ovens beschikken over een waaier aan ovenfuncties en tijdens deze bakworkshop leggen onze culinaire adviseurs alles uit over deze functies, waarvan je het bestaan misschien nog niet wist. We helpen je om jouw gerechten net dat tikkeltje meer te geven.

We laten je bovendien aan de hand van verschillende recepten versteld staan van wat je allemaal kan maken met een Miele-oven en hoe je je resultaten kan verbeteren door toevoeging van stoom. 

Klaar? Bakken maar!
Bekijk het gloednieuwe seizoen van de Bake Off Vlaanderen vanaf 29 augustus 2018 elke woensdag op Vier. Volg ons op sociale media voor een kijkje achter de schermen.
Miele's Instagram pagina

Toestellen