Miele Scout-app

Scout RX App

Of u nu thuis bent of onderweg - met de Miele Scout* smartphone- of tablet-app vertelt u uw robotstofzuiger gewoon waar u wilt dat hij schoonmaakt en wanneer. De app biedt handige bedieningsfuncties.

MobileControl

De Scout kan comfortabel onderweg via de app op uw smartphone of tablet worden bediend. Er staan diverse comfortabele functies ter beschikking. Bijvoorbeeld kan er met de timer dagelijks een andere starttijd voor de Scout worden geprogrammeerd. Met behulp van de plattegrond kan het reinigingsproces elk moment worden gevolgd.

Statusscherm

Het startscherm levert u alle belangrijke informatie in één oogopslag, bijv. in welke modus de Scout zich momenteel bevindt en wanneer hij met de volgende reiniging begint. Met slechts twee klikken kunt u een reinigingsmodus selecteren en de robotstofzuiger direct starten.

Home Mapping

De Scout navigeert systematisch door de kamers en maakt daarbij een virtuele plattegrond. Zo vindt hij de ideale lijn voor een volledige en efficiënte reiniging. Met de app is op de plattegrond direct zichtbaar, waar de robotstofzuiger is en waar hij al heeft gereinigd. Er kunnen favoriete ruimtes worden aangemaakt, die bijzonder vaak gereinigd moeten worden. Bovendien kunnen er ruimtes worden aangegeven die de scout moet mijden.

Timer

U kunt van tevoren instellen wanneer de Scout de vloer moet stofzuigen. Zo kunt u de stofzuiger zelfs zijn werk laten doen als u niet thuis bent. U kunt erop vertrouwen dat de Scout op het ingestelde tijdstip start met stofzuigen. Na afloop navigeert het toestel zelfstandig terug naar het laadstation om de accu weer op te laden. Er kunnen 7 afzonderlijke timers worden ingesteld, zodat de reiniging op elke dag van de week op verschillende tijdstippen kan starten. Zonder dat u iets hoeft te doen, stofzuigt de Scout uw woning.

Home Vision

Via de twee camera's aan de voorkant kan onderweg altijd worden gekeken of thuis alles in orde is en of de Scout nog aan het werk is. Daarbij kan het reinigingsproces in realtime vanuit het perspectief van het toestel worden gevolgd. Zo weet u altijd waar de Scout op dat moment is. Met de pijltoetsen kan hij eenvoudig worden bestuurd. Natuurlijk zijn de live camerabeelden versleuteld.