Nieuw gamma wassen&drogen

Ontdek ons nieuw gamma Wassen & Drogen

Highlights

New

QuickPowerWash

Moet het snel gaan? Geen enkel probleem voor Miele. Onze toestellen met de Powerwash-technologie hebben een QuickPowerWash-programma dat toelaat 4 kg was proper te krijgen in slechts 49 minuten. Dat is een verkorting van 20%, lees 10 minuten, ten opzichte van het huidig assortiment. Een praktisch programma, maar ook nog eens ecologisch, met energie-efficiëntieklasse A. Nog niet snel genoeg? Indien je enkele stukken snel wilt wassen, kan dit door de combinatie van het QuickPowerWashprogramma en optie SingleWash in slechts 39 minuten.

New

WifiConn@ct

Bij dit nieuwe gamma streven we er naar zo veel mogelijk toestellen te laten connecteren met WifiConn@ct om het toestel vanop afstand te gaan consulteren, programmeren of zelfs ad hoc te starten. 

New

AddLaundry

Voortaan kun je gedurende de hele wascyclus het programma pauzeren om vergeten wasgoed alsnog toe te voegen. Een functionaliteit die tot vandaag al mogelijk was, maar enkel gedurende de eerste minuten (spoelfase). Met het nieuwe gamma maken we deze mogelijkheid duidelijk op het bedieningspaneel (onder de starttoets) of via de miele@home app. Beide geven duidelijk aan wanneer was toevoegen mogelijk is.

New

TwinDos + PowerWash

Ons huidige premium toestel WER 875 WPS met beide technologieën Powerwash en TwinDos krijgt een interne concurrent, namelijk de WEI 875 WPS. Een nieuw toestel dat ook beide technologieën combineert maar niet langer in Mtouch maar met ComfortSensor bediening.  

Wasmachines

Droogkasten