Kontakt

Contact

Miele NV
Z.5 Mollem 480
1730 Asse

Herstellingen
Tel.: 02 451 16 16
Dit nummer is bereikbaar 7 dagen op 7, van 8 tot 22 uur

Consumentenbelangen
Tel.: 02 451 16 16
Maandag-vrijdag 8.30-17.00 uur
e-mail: info@miele.be

Verkoop onderdelen
Tel.: 02 451 16 16
Maandag-vrijdag 8.30-17.00 uur
e-mail: info@miele.be

Verkoop accessoires
http://shop.miele.be
e-mail: info@miele.be

Naar Contactformulier

Reserve-onderdelen & Accessoires

Miele Shop

Online bestellen

In de Miele Shop vindt u een compleet overzicht van alle accessoires en toebehoren, ook reinigings- en onderhoudsproducten, zoals stofzakken, uitblaasfilters, stoomovenpannen en ontkalkings- en reinigingstabletten. Deze artikelen zorgen er met name voor dat uw Miele-toestel optimaal blijft presteren.

Bestel accessoires in de Miele Shop

Bestel uw originele Miele-accessoires

Het gebruik van uw Miele-toestel in combinatie met originele Miele-accessoires staat garant voor een optimaal resultaat. Bovendien zorgen regelmatige reiniging en onderhoud voor het goed functioneren van uw toestel. Wij wijzen u erop dat het gebruik van niet-originele accessoires en toebehoren schade aan het toestel tot gevolg kan hebben.

Naar de Miele Shop

Het belang van originele Miele-onderdelen

Elk huishoudelijk toestel heeft van tijd tot tijd nazorg nodig of moet eventueel gerepareerd worden, zelfs Miele-toestellen. Gebruik in ieder geval bij een herstelling originele onderdelen van Miele. U verlengt hiermee de levensduur van uw apparaat en eventuele garantieclaims zijn zo het beste gewaarborgd.
Voor het bestellen van Miele-onderdelen kunt u op werkdagen contact opnemen met de afdeling wisselstukken via telefoonnummer 02 451 16 16 of e-mail info@miele.be.